ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

طرح آسفالت‌ریزی ۱۸۸ معابر کم برخوردار شهرستان ساوه در قالب پروژه‌های بازآفرینی شهری به بهره‌برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران به نقل از خبرگزاری ایرنا، شهردار ساوه در آیین جشن مشارکت مردمی در طرح‌های شهرداری ساوه با اشاره به اینکه این شهرداری هم‌اکنون دارای ۱۳۸ طرح فعال عمرانی است، افزود: برنامه‌ریزی شده تا تعداد طرح های فعال شهر به ۲۰۰ مورد برسد.

رضا مصباحی افزود: با اتکا به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی، شهرداری ساوه با شعار جهش طرح عمرانی شهری فعالیت خود را پیگیری می کند تا بتواند در کنار ارایه خدمات مختلف، در راستای توسعه زیرساخت و انجام اقدامات زیربنایی نیز گام بردارد.

او با اشاره به اینکه اجرای طرح نهضت آسفالت معابر به ویژه در نقاط کم برخوردار در راستای بازآفرینی شهری از اولویت‌های این شهرداری است، افزود: برای آسفالت‌ریزی ۱۸۸ معبر شهری در ۹ ماه کاری ۵۲۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

معاون عمرانی شهرداری ساوه هم در این آیین طول آسفالت‌ریزی در این مدت را ۲۳ کیلومتر به وسعت ۱۷۵ هزار مترمربع اعلام کرد و گفت: برای اجرای این طرح ۱۹۵ هزار تن آسفالت تولید شده که ۱۰۰ درصد آن در شهرداری انجام شده است.

محمدحسن افشاری یادآور شد: نهضت آسفالت‌ریزی در معابر شهر از سال ۱۴۰۰ شروع و تاکنون در ۱۴۷ هکتار با هزینه کرد سه هزار میلیارد ریالی و تخصیص یک هزار تن قیر دولتی انجام شده که این مقدار بیش از ۵۰ درصد معابر فرسوده است.

او با اشاره به اینکه شهر ساوه سال‌های گذشته به علت وضعیت نابسامان مناطقه حاشیه شهر به عنوان یکی از شهرهای الگوی کشور در اجرای بازآفرینی شهری انتخاب شده، افزود: با اجرای آسفالت ریزی و جدولگذاری هم اکنون وضعیت آن به سطح مطلوب نزدیک شده است.