ابزارهای دسترسی

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در سفر به استان مازندران از محلات فرسوده و پروژه‌های بازآفرینی شهرهای آمل و بابل بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان مازندران، عبدالرضا گلپایگانی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در  سفر به شهر آمل از پروژه بازآفرینی پیاده‌روسازی هسته مرکزی شهر آمل به متراژ ۱۵ هزار مترمربع بازدید کرد، این پروژه با هدف ارتقای کیفیت محیط شهری و عمومی تسهیل دسترسی شهروندان در مرکز شهر در حال انجام است.اخبراخ

   احیای بازار قدیم آمل دومین پروژه ای بود که مورد بازدید  مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران قرار گرفت.عملیات احیای بازار سنتی آمل از ۱۴ سال پیش آغاز شده که عملیات سنتی سقف‌کوبی به طول ۲ کیلومتر از مسیر بازار در حال انجام است و در راستای بهسازی معابر، تاکنون حدود ۱۲ هزار مترمربع سنگفرش در فضای بازار اجرا شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی بازار سنتی آمل را قلب اقتصادی و فرهنگی شهر خواند و افزود: احیای این فضاها می‌تواند به توسعه پایدار شهر کمک شایانی کند.

 در بازدید گلپایگانی از پروژه پارک مینیاتوری و ساماندهی رودکناری هراز مقرر شد تا عملیات ساماندهی ۸ کیلومتر از سواحل رودخانه هراز در دستور کار قرار گیرد که در حال حاضر ۳ کیلومتر از آن در حال بازسازی و تکمیل است.

یکی دیگر از پروژه‌های مهم که مورد بازدید مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران قرار گرفت، مرمت و بازسازی خانه تاریخی ملک بود که تاکنون حدود ۴۰ درصد از عملیات اجرایی آن انجام شده است. این بنا با هدف حفظ میراث فرهنگی و تبدیل‌شدن به یک مقصد گردشگری مؤثر در توسعه اقتصاد محلی، در حال احیاست.

 گلپایگانی در حاشیه این بازدیدها بر نقش پروژه‌های بازآفرینی شهری در ایجاد اشتغال، تقویت گردشگری و ارتقای کیفیت زندگی، بر لزوم تداوم حمایت‌ها و تامین منابع لازم برای تکمیل این پروژه‌ها تاکید کرد.

بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از پروژه های تاریخی شهر بابل

 عبدالرضا گلپایگانی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران درادامه  سفر به استان مازندران، از پروژه  پل تاریخی محمدحسن‌خان ، مجموعه گردشگری صدر اعظم و خانه تاریخی نجفی شهر بابل نیز بازدید کرد.

گلپایگانی در حاشیه این بازدید با اشاره به ظرفیت‌های غنی گردشگری شهر بابل، اظهارکرد: بازآفرینی شهری صرفا به معنای نوسازی کالبد نیست، بلکه فرصتی برای پیوند بین هویت تاریخی، گردشگری و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است.

معاون وزیر راه و شهرسازی در این سفر بر لزوم فرهنگ‌سازی و جذب مشارکت مردم در فرایندهای توسعه‌ای تاکید کرد.