ابزارهای دسترسی

معاون وزیر و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در نشست مرتبط با پروژه شهرک جوانان تبریز و بررسی مسایل و چالش های موجود در فرآیند اجرای پروژه، اظهار داشت: در طراحی ساخت مسکن و اسکان مجدد خانوارهای در معرض خطر، ضرورت دارد دو موضوع ویژگی های جامعه هدف و مکان و موقعیت سایت اسکان مجدد مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران، عبدالرضا گلپایگانی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران  گفت: ظرفیت های محیطی پروژه مسکن جوانان تبریز یکسان نیست و در رابطه با زیبا شناسی، دسترسی به امکانات زیر بنایی و روبنایی  موقعیت های متفاوتی دارد .

گلپایگانی افزود: در ساخت یک مجتمع مسکونی حضور طبقات اجتماعی مختلف باید مد نظر قرار گیرد تا بتوان نیازها و مطالبات آنان را برآورده کرد و این مهم در ساخت شهرک جوانان تبریز که با هدف جا به جایی ساکنان پهنه‌های پرخطر صورت می گیرد باید دیده شود. تصمیم گیری ها و اقدامات در این زمینه می بایست به لحاظ در نظر گرفتن ویژگی های اقتصادی و اجتماعی جامعه هدف انجام پذیرد تا چشم انداز و اهداف مدنظر محقق گردد.

در این نشست مقرر شد ضمن تشکیل کارگروه ویژه با حضور نمایندگان دستگاه های ذی‌ربط و برگزاری جلسات منظم، نسبت به بررسی مسایل و مشکلات و تصمیم‌سازی در خصوص اجرای پروژه اقدام و مشاور طرح نیز نسبت به بازنگری طرح تهیه شده بر اساس موارد مطرح شده در جلسه اقدام کند و در جلسات بعدی نتایج را ارایه دهد.

گفتنی است، در این نشست اعضای هیات مدیره، تعدادی از معاونین و مدیران کل شرکت بازآفرینی شهری ایران، مجید جودی معاون امور بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، بابک نجفیان مدیر کل راه و شهرسازی استان آذربایجان شرقی، حامد روحانی مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و ساماندهی سکونتگاه‌های ناکارآمد و در معرض خطر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور، یعقوب هوشیار شهردار تبریز وتعدادی از مدیران استانی نیز حضور داشتند که به بیان دیدگاه‌های خود در رابطه با ساخت پروژه پرداختند.