
به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران در این سفر، گلپایگانی با حضور در محلات هدف فرسوده ، حاشیه نشینی و بافت تاریخی میانه از محلات شهرک امام ، کوی فاطمیه، کوی مهدیه، ضلع جنوبی امام زاده اسماعیل، منطقه نجفقلی خان و حمام تاریخی شهر ترکمنچای بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند اقدامات بازآفرینی و بهسازی این مناطق قرار گرفت.
گلپایگانی در جلسه بررسی پروژههای بازآفرینی شهرستان میانه با اشاره به اینکه شرکت بازآفرینی شهری ایران طبق قوانین در سه حوزه بافتهای فرسوده، سکونتگاههای غیرسمی یا حاشیه نشینی و بافت تاریخی فعالیت دارد، گفت: در مناطقی از شهر، ساخت و سازهای غیر مجاز در مدت 20 یا 30 سال و بعضا 50 یا 60 سال گذشته اتفاق افتاده است. در حقیقت به دلیل اینکه نظام توزیع زمین، برنامه ریزی شهری و آمایش سرزمینی نتوانسته برای این اقشار جامعه محل مناسبی برای زندگی مشخص کند به ناچار این افراد در سکونتگاه غیررسمی یا حاشیه نشینی اسکان پیدا کرده اند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره اینکه دولت موظف است؛ خدمات رسانی به سکونتگاههای غیررسمی واقع در محدوده شهرها را به متوسط همان شهر برساند، گفت: شرکت بازآفرینی شهری ایران با همیاری شهرداری ها باید اقدامات و پروژههای بازآفرینی در بافتهای ناکارآمد شهری را تعریف و اجرا کنند.
گلپایگانی با تاکید بر نوسازی و مقاوم سازی در بافتهای فرسوده ،تصریح کرد: با نوسازی بناهای ناپایدار میتوان علاوه بر ارتقای تابآوری و مقاوم سازی بناها از این بافتها به عنوان ظرفیت جدید و فرصت مناسب برای تامین مسکن مورد نیاز جامعه استفاده کرد.
به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی، آسفالت، بهسازی و ساماندهی معابر خاکی در محلات هدف بازآفرینی خواسته و نیاز شهروندان و ساکنان این مناطق است و تلاش شرکت بازآفرینی شهری ایران بر این است تا ظرف سه سال آینده هیچ معبر خاکی در محلات هدف وجود نداشته باشد.
گفتنی است در جریان بازدید مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری از پروژههای بازآفرینی شهر میانه، مریم عبداللهی نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی، مرضیه فرقانی رییس اداره نظارت بر طرحهای مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی آذربایجانشرقی و جمعی از مدیران محلی شهر میانه حضور داشتند