ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

عبدالرضا گلپایگانی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در حاشیه سفر وزیر راه و شهرسازی به ارومیه از پروژه‌های بازآفرینی این شهر بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران گلپایگانی در این سفر از محدوده بافت تاریخی ارومیه، پروژه میدان امام خمینی، مجتمع تجاری نارون، مدرسه هدایت، محلات کشتارگاه و بادکی و مسجد جامع ارومیه بازدید کرد.

گلپایگانی در این بازدیدها بر رفع موانع و مشکلات پیش روی بافت تاریخی و نوسازی مسکن بافت فرسوده، استفاده از تجارب شهرداری‌های دارای بازار تاریخی در زمینه مرمت و نگهداری بازار و استفاه از ظرفیت بازاریان و کسبه در پیشبرد این مسیر، جلوگیری از ساخت وسازهای غیر مجاز و غیر اصولی توسط شهرداری و نیز ارایه خدمات زیر بنایی به ساکنان سکونتگاه‌های غیر رسمی تاکید کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی در  این بازدید یک روزه، استفاده از ظرفیت و املاک سرمایه‌ای شرکت بازآفرینی شهری ایران در راستای پیشبرد و تسریع در انجام پروژه‌های بازآفرینی شهری در محلا‌ت هدف را مورد تاکید قرار داد. او همچنین با شهردار ارومیه در خصوص انجام اقدام مشترک با اداره کل راه و شهرسازی استان آذربایحان غربی جهت آسفالت معابر خاکی محلات هدف بازآفرینی گفت و گو کرد.

گفتنی است، فریدون بابایی اقدم عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران و مهرداد حبیب نژاد رئیس اداره برنامه ریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی، گلپایگانی را در این بازدید همراهی کردند.