ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

عبدالرضا گلپایگانی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از بهره‌برداری از 6 پروژه‌ بازآفرینی شهری به ارزش 1900 میلیارد ریال در دهه فجر خبر داد.

به گزارش خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران، گلپایگانی درباره این 6 پروژه توضیحاتی ارایه کرد و گفت: بهره برداری از پروژه مرمت مدرسه حجتیه قم در اطراف حرم مطهر حضرت معصومه (س) به ارزش 988 میلیارد ریال، افتتاح مجموعه ورزشی در محله سکونتگاه غیررسمی جواد الائمه شهرستان بجنورد استان خراسان شمالی  با زیر بنای 700 متر مربع در یک طبقه و به ارزش 189 میلیارد ریال و افتتاح خانه محله و کتابخانه در محله سکونتگاه غیررسمی دیزج جنوبی شهرستان بناب استان آذربایجان شرقی با زیر بنای 700 متر مربع در 2 طبقه و به ارزش 402 میلیارد ریال در دهه فجر سال جاری افتتاح خواهد شد.

به گفته دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری از دیگر پروژه‌های قابل افتتاح در دهه فجر می‌توان به افتتاح مرکز فوریت‌های پزشکی در محله سکونتگاه غیررسمی علی‌آباد شهرستان مرند استان آذربایجان شرقی با زیربنای 400 مترمربع در 2 طبقه و به ارزش 120 میلیارد ریال، افتتاح کتابخانه در سکونتگاه غیررسمی حسین آباد زابل استان سیستان و بلوچستان  با زیربنای 350 مترمربع در یک طبقه و به  ارزش 94 میلیارد ریال و نیز افتتاح کلانتری در سکونتگاه غیررسمی شیرآباد زاهدان استان سیستان و بلوچستان  با زیربنای 620 مترمربع در یک طبقه به ارزش 116 میلیارد ریال اشاره کرد.