به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد جامع با اشاره به اختصاص قیر برای پروژههای بازآفرینی شهری استان اظهار کرد: میزان قیری که برای استان در نظر گرفته شده در سال ۱۴۰۰ برای ۱۹ شهرستان در قالب ۲۶ تفاهمنامه به میزان ۶ هزار و ۶۴۰ تن بوده که از این میزان تقریبا ۸۵ درصد در محلات ناکارآمد اجرایی و یا در حال اجراست.
او افزود: در سال ۱۴۰۱ به ۹ شهرستان استان در قالب ۲هزار و ۶۳۰ تن قیر اختصاص داده شده است که از این میزان حدود ۶۰ درصد به طور کامل مصرف شده است.
معاون بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی خوزستان از اجرای ۲۶ پروژه از محل اعتبارات بازآفرینی شهری در استان خبر داد و خاطر نشان کرد: این پروژهها حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند که از این میزان ۱۵ پروژه از جمله لوله سازی دزفول، سرویس بهداشتی خرمشهر، جداره سازی و پیاده سازی محلات بازار قدیم دزفول و مقام عباس شوشتر به بهرهبرداری رسیدند.
او ادامه داد: در سال ۱۳۹۹ قراردادی در قالب جابهجایی پهنه خطر منبع آب انجام شده که به عنوان پروژه یک هزار و ۶۸۰ سپیدار سهم دولت حدود ۲۱۱ واحد است و قرار است در سال آینده با همکاری همه دستگاههای خدمات رسان و شریک پروژه به مردم واگذار شود.
جامع در خصوص بستههای تشویقی در محلههای ناکارآمد با اشاره به اینکه باید این محلات را توسعه و رشد دهیم، بیان کرد: شورای عالی و معماری مصوب کرد که بستههای تشویقی جهت نوسازی و ساخت و ساز محلات ناکارآمد ارایه شود که این بستهها در چند بند و تبصره در دست اجراست.
او تصریح کرد: طرحهای مطالعاتی سطح یک و سطح ۲ در قالب بحث کمیتههای کمیسیون ماده پنج به عنوان طرحهای بالادستی، انجام شده است و امیدواریم بتوانیم برنامههای توسعهای افق ۱۰ ساله محلات را با برنامههای سطح یک و با هدف اینکه محلات از حالت ناکارآمدی و ایدهآل و مطلوب برسانیم، ارایه دهیم.