به گزارش خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمد آئینی معاون وزیر راه و شهرسازی در اولین نشست هماندیشی با کارکنان شرکت در سال جدید که با موضوع بررسی شیوههای تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» برگزار شد از شکسته شدن رکورد نوسازی مسکن طی دوسال و نیم دولت سیزدهم نسبت به چهار سال تمام دولتهای قبل خبر داد و گفت: آمار نوسازی مسکن تا پایان سال گذشته از مرز 250 هزار واحد گذشت و این بدان معناست که رکورد تولید مسکن در این دو سال و نیم نسبت به تمام دولتها از زمان آغاز نوسازی بافتهای فرسوده افزایش یافته است و این را افتخاری برای شرکت بازآفرینی شهری ایران میدانیم که همواره برای نوسازی مسکن در بافتهای فرسوده تلاش کرده است.
آئینی با اشاره به نامگذاری سال جدید با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» توسط مقام معظم رهبری گفت: شرکت بازآفرینی شهری ایران در حوزه مشارکتهای مردمی پیشرو بوده و این شعار در واقع محتوای کار شرکت به شمار میرود و طی دو سال گذشته در این مسیر گام برداشتهایم. به جرات میتوانم بگویم شرکت بازآفرینی شهری ایران مردمیترین بخش وزارت راه و شهرسازی است.
دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با بیان این که انتخاب این شعار برای سال جاری راهکار برون رفت از بسیاری مشکلات به خصوص ام الفساد تورم است، عنوان کرد: شرکت بازآفرینی شهری ایران به دلیل داشتن رویکرد مردمیسازی تجربه مشارکت مردمی را دارد و در این مسیر نوپا نیست و میتوانیم به عنوان پیشرو در این مسیر وزارت راه و شهرسازی را یاری کنیم.
او با اشاره به این که شرکت علیرغم برخی انتقادها با نگاه مردمیسازی، با شجاعت و ابتکار مسیری را انتخاب کرد که به نفع همه مردم باشد؛ تصریح کرد: شرکت در طرح نهضت ملی مسکن نیز پیشرو است و بنا داریم در سال جدید 150 هزار واحد در بافتهای فرسوده نوسازی شود .
آئینی از تشکیل کمیتهای برای مردمیسازی طرح نهضت ملی مسکن و نیز در حوزه راههای روستایی در وزارت راه و شهرسازی خبر داد که مسوولیت آن بر عهده شرکت بازآفرینی شهری ایران است و گفت: شعار امسال شرکت نیز در راستای شعار سال، جهش تولید و نوسازی مسکن با مشارکت مردم است و تمام تلاش خود را بر این موضوع متمرکز خواهیم کرد.
او با بیان این که مردمیسازی سه عنصر اصلی دارد، در این باره توضیح داد: ساکنان و مالکان واحدهای فرسوده، سازندهها و حلقههای میانی سه رکن اصلی مردمی سازی هستند و این نکته را باید مد نظر داشت که در این رویکرد کار باید توسط خود مردم و برای مردم انجام شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این که در حال حاضر در بیش از 73 هزار نقطه از محدودههای هدف بافتهای فرسوده ساخت و ساز انجام میشود، عنوان کرد: بسترسازی، تسهیلگری (تکمیل و تدوین بستههای تشویقی) رفع موانع و بهبود دهنده بودن چهار نقش مهم شرکت در راستای نوسازی مسکن در بافتهای فرسوده محسوب میشود . علاوه بر این همزمان با نوسازی، ارتقای کیفیت سازهها را نیز مد نظر داریم و برای این منظور بسته تشویقی نما و منظر ساختمان در بافتهای فرسوده در دست تدوین است.