منصور آرامی عضو هیات رییسه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در مخالفت با استیضاح وزیر راه وشهرسازی گفت : آخوندی وزیر استراتژیک و عملگرا با نگاه ملی به مسایل عمرانی در حوزه راه و شهرسازی است .
به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران به نقل از خبرگزاری ایرنا ، منصور آرامی در جلسه علنی مجلس که به موضوع استیضاح عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی اختصاص داشت، افزود: می خواهیم وزیر را استیضاح کنیم که چرا این وزراتخانه تنها یک وزارتخانه پیمانکاری نیست بلکه وزارتخانه ای اقتصادی است؟
وی ادامه داد: وزیر باید نگاه اقتصادی ملی واستراتژیک داشته باشد تا با حرکت های عمرانی، کشور را به پیش ببرد و باعث رشد و پیشرفت شود .
این نماینده مخالف استیضاح با اشاره به اینکه نگاه ها نباید سیاسی باشد، تصریح کرد: چنین وزارتخانه ای با این ابعاد نیازمند وزیری با نگاه بلند ومصلحت گرا است .
نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: تعامل خوب وزیر و معاونان وزارتخانه با کمیسیون عمران از موضوعاتی است که در گزارش 18 نفر از اعضای این کمیسیون نیز آمده است و اگر در برخی مواقع وزیر نتوانسته در کمیسیون حضور داشته باشد، معاونان وی فعالانه حضور داشته و موضوعات را پیگیری کرده اند.
آرامی با اشاره به اینکه وزارت راه و شهرسازی با مدیریت فعلی در حال تغییر یک رویکرد از وزارتخانه دولتی به سمت مشارکت با بخش خصوصی و مردم در کارهای عمرانی کشور است، گفت : بارها بیان شده که چرا وزارتخانه ها دولتی هستند و بخش خصوصی مشارکت چندانی ندارد اما در حال حاضر این تغییر رویکرد در حال انجام است و شاید مشکلاتی هم داشته باشد .
وی افزود: در بخش بنادر دو هزار و 500 میلیارد تومان با مشارکت بخش خصوصی و در بخش ریلی نیز دو هزار و 700 میلیارد تومان با سرمایه گذاری بخش خصوصی در حال اجرا می باشد که نشانگر جهش تغییر رویکرد وزارتخانه است .
عضو هیات رئیسه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: هزار و 543 کیلومتر راه به ارزش 19 هزار میلیارد با بخش خصوصی قرار داد منعقد شده است و 121 پروژه نیز به ارزش 98 هزار میلیارد تومان آماده اجرا است که نگاه عمیق وزارتخانه برای جذب سرمایه های داخلی و خارجی برای اتمام پروژه های نیمه تمام است .
آرامی گفت: پروژه های وزارت راه وشهرسازی 123 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و در بودجه 6 هزار 400 میلیارد تومان برای این پروژه ها در نظر گرفته شد که تنها 850 میلیارد تومان به آن تخصیص داده شده است که با این میزان اعتبار چه کار می توان کرد ؟
وی افزود: مسکن مهر اصلا نگاه سیاسی نیست . زمانی که من شهردار بودم 40 هزار مسکن مهر واگذار کردم و می دانم با تعیین وضعیت پروژه های مسکن مهر کار دشواری است .مشکلات مسکن مهر کم نیست و هر دولتی در وضعیت فعلی قرار داشت دچار این مشکلات می شد .
**آورده متقاضیان مسکن مهر از ابتدا اطلاع رسانی نشده است
نماینده مردم بندر عباس اضافه کرد: در اسفند ماه سال 91 شورای هماهنگی دستگاه های نظارتی کشور نامه ای را به رییس جمهور وقت نوشت و در آن به مشکلات پروژه های مسکن مهر اشاره و نقاط ضعف و ابعاد مشکلات مسایل اجتماعی، اقتصادی و امنیتی آن قید شده است .
آرامی افزود: مشکلات در تامین امکانات و تاسیسات زیربنایی، کمبود خدمات و امکانات عمومی، برآوردهای اولیه هزینه های ساخت و میزان آورده متقاضیان از ابتدا به درستی به اطلاع مردم نرسیده است و پیشرفت فیزیکی عمده پروژه ها مطلوب نبوده و با تاخیر مواجه شده است .