مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین گفت: در اجرای طرحهای احیاء در بافت های فرسوده و تاریخی باید سنجیده عمل کنیم تا محله های قدیمی ارزشمند آسیب نبیند.
به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از خبرگزاری مهر ، مهندس جواد حضرتی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان قزوین که روز پنجشنبه در استانداری برگزار شد گفت: مرور تجربه شهرهایی مانند تهران نشان می دهد اجرای پروژه های محله ای در بافت های تاریخی زیاد موفق و کارآمد نبوده و امروز برای نمونه فرهنگ سرای بهمن در جنوب شهر در مقطعی مورد توجه بود اما چون استمرار نیافت کارآیی گذشته را ندارد.
وی افزود: کارآمدی این طرح نتوانست مستمر باشد لذا امروز به یک نقطه غیرقابل استفاده تبدیل شده است و باید گفت دیگر نمی توان به یک اثر نمادین توجه کرد و لازم است به پیوستگی تارو پود توجه جدی شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین بیان کرد: باید با اجرای طرح احیا و بازسازی در بافت های تاریخی نسبت به احیاء ساختار کالبدی و کیفی محله ای اقدام شود که در این راستا آماده همکاری با شهرداری هستیم.
وی تصریح کرد: آماده ایم در ایجاد پیوند برخی بناهای تاریخی در پیوند با پروژه احیاء محله های دیمج و سردار مشارکت کنیم اما ورود سنجیده با توجه به حفظ بافت تاریخی ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
حضرتی گفت:بدنه انصاری غربی باید اصلاح شود تابه زمینه سازی اجتماعی و فرهنگی برای یادآوری بافت برسیم زیرا در حال حاضر اجرای طرح طرح شهید انصاری اشکالات و نواقض زیادی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.