عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: برای نجات جوامع شهرهای کمتر برخوردار باید بازارهای جدید و تضمین شده برای این مناطق تعریف شود که قطعا بازار احیاء بناهای تاریخی با توجه به مجموعه فعالیت های زنجیره ای که در آن می تواند شکل بگیرد، یکی از بهترین نمونه هایی است که می تواند بازارهای جدید را به شهرهای کشور بکشاند.
به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری به نقل از پایگاه اطلاع رسانی صندوق احیا ء ( صابتا) ، دکتر حشمتالله فلاحت پیشه در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی صندوق احیاء (صابتا) گفت: هر نوع فعالیتی که بتواند در مناطق حاشیه ای و عموما کمتر برخوردار کشور منجر به رشد اقتصادی و توسعه فرهنگی شود قطعا در ابعاد امنیتی نیز حاشیه های امنی به وجود می آورد و تاثیر مثبت خواهد داشت.
نماینده اسلام آباد غرب افزود: قطعا یکی از ظرفیت های بزرگ تمام مناطق کشور ما ظرفیت صنعت گردشگری است که در شرایط رکود و بی کاری فعلی نباید از چشم دست اندرکاران و برنامه ریزان دور بماند.
وی با اشاره به نقش احیاء بناهای تاریخی در شکوفایی صنعت گردشگری گفت: احیاء بناهای تاریخی با کشاندن گردشگران به شهرهایی که کمتر در معرض توجه بودند، توسعه فرهنگی و اجتماعی و همینطور زمینه های جدید فعالیت های اقتصادی را ایجاد می کند و برای سرمایه گذاران محلی انگیزه یافتن حوزه های فعالیت جدید را ایجاد خواهد کرد.
این نماینده مجلس ادامه داد: رکود سنگین و بی کاری تثبیت شده در شهرهای کمتر برخوردار در جوامع این مناطق اعتماد به نفس لازم برای فعالیت و پویایی را گرفته که منجر به فعالیت های غیر مولد اقتصادی و همینطور مهاجرت بیشتر به شهرهای بزرگ و پایتخت می شود.
دکتر فلاحت پیشه تاکید کرد: برای نجات جوامع شهرهای کمتر برخوردار باید بازارهای جدید و تضمین شده برای این مناطق تعریف شود که قطعا بازار احیاء بناهای تاریخی با توجه به مجموعه فعالیت های زنجیره ای که در آن می تواند شکل بگیرد، یکی از بهترین نمونه هایی است که می تواند بازارهای جدید را به شهرهای کشور بکشاند.