با مطالعات انجام شده در سطح استان 1300 هکتار محلات هدف بازآفرینی شهری وجود دارد که از این مقدار 450 هکتار در شهر قزوین می باشد تشکیل جلسات ستاد بازآفرینی و اجرایی شدن مصوبات آن نقش تعیین کننده ای در بازآفرینی این بافت ها خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران به نقل از اداره روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین، مهندس محسن اسماعیلی مدیر شهر سازی اداره کل راه و شهر سازی استان قزوین با اعلام این خبر گفت : در دولت جدید سند ملی راهبردی احیا، بازسازی و نوسازی محدودها و بافت های ناکارآمد تهیه شد که بر اساس ان تشکیل مجموعه ای با نام ستاد بازآفرینی محدوده ها و محله های قدیمی در دستور کار قرار گرفته و کار خود را اغاز کرد.
اسماعیلی با اشاره به اینکه جلسات استانی این ستاد به ریاست استاندار تشکیل می شود گفت : اهداف اصلی این ستاد استفاده از توانمندی های درونی بافت است تا بتوان با ارزش گذاری در این بافت ها، افزایش کیفیت زندگی و بازیابی هویتی در این محلات فضای شهری را بهبود بخشیده و رضایتمندی مردمی که در این بافت ها ساکن هستند را جلب نمود .
اسماعیلی با بیان این مطلب که از 1300 هکتار بافت فرسوده استان 450 هکتار در شهر قزوین وجود دارد، افزود: باز آفرین و بهسازی شدی در این بافت ها، بستگی به مشارکت کلیه دستگاه های زیربط و همچنین جلب مشارکت عموم مردم خواهد داشت .
وی با اشاره به تاکید استاندار مبنی بر برگزاری منظم جلسات ستاد بازآفرینی عنوان کرد: برگزاری این جلسات میتواند به کاهش مشکلات اجتماعی بافت های هدف کمک کرده و حرکت ما را برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی تسریع کند .
موسوی فرماندار قزوین دراین نشست اظهارداشت : بیشترین خسارت ها در هنگام بحران و حوادث طبیعی مانند زلزله متوجه همین بافت های ناکارآمد در شهرها خواهد بود .
رئیس ستاد بازآفرینی شهرستان قزوین گفت: دولت در نظر دارد با برنامه ریزی و فعال کردن این ستاد، بافت های ناکارآمد شهری را از دل شهر ها سازد امیدواریم با فعال سازی این ستاد مشکلات این مناطق و ناحیه ها را بر طرف کنیم .
رافع ناصری فر رئیس اداره عمران بهسازی شهری در ادمه خاطر نشان کرد: این جلسه که به ریاست فرماندار قزوین برگزار شد موضوعاتی مرتبط با بحث های بزآفرینی در شهرستان قزوین مورد بررسی قرار گرفت.
ناصری فر عنوان کرد: از اهم این مبحاث طرح بازآفرینی شهراقبالیه و محله هادی آباد شهر قزوین بود که با حضور مشاور طرح و اعضای حاضر در جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و موارد مهم این جلسه تاکید بر تشکیل جلسات ماهانه ستاد ، راه اندازی و تشکیل کارگروههای تخصصی و ارئه برنامه های در دست اقدام و قابل اجرا در محلات هدف می باشد.