ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران به نقل از  پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، دکتر عباس آخوندی و هیات همراه پیش از شرکت در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان اصفهان از پیاده راه تاریخی چهار باغ اصفهان بازدید کرد.

وزیر راه و شهرسازی در حاشیه بازدید از پیاده‌راه چهارباغ اصفهان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اتفاقات خوبی برای حفظ بازارهای اصفهان انجام گرفته است و موجب شد كه از میدان امام علی تا میدان امام خمینی یك محور تاریخی مورد بازسازی قرار گیرد.

وی بازسازی محور تاریخی چهارباغ را اقدام بسیار ارزشمندی توصیف كرد و گفت: این اقدام می‌تواند یادآور آثار تاریخی تمدن ایران و از طرفی سازگار با زندگی مدرن شهری باشد.

آخوندی با بیان اینكه بازآفرینی شهری موجب خلق مجدد اصفهان می‌شود بیان داشت: اصفهان با شرایط جدید اما با یادی از گذشته و تكرار و تداوم تاریخی احیا می‌شود.

به گفته وزیر راه وشهرسازی این اقدامات فراتر از كارهایی در سطح یك محله است و می‌تواند در حوزه فرهنگی و شهری الگویی برای توسعه شهرهای ایران در آینده باشد.

وی از حمایت وزارت راه وشهرسازی و دولت از اقداماتی از قبیل بازآفرینی شهری خبرداد و گفت: در این دوره اصلی‌ترین سیاست خود را بازآفرینی بافت‌های شهری و تاریخی تعریف كردیم.

وزیر راه و شهر سازی  با اشاره به تخریب آثار قدیمی و تاریخی در محور چهارباغ تصریح كرد: تخریب این آثار و احداث ساختمان‌های تجاری و اداری برای كل شهر اصفهان ارزش افزوده ایجاد نخواهد كرد اما بازآفرینی و احیای بافت‌های قدیمی می‌تواند جذب گردشگر از سراسر جهان را به همراه داشته باشد و منبع تولید ثروت برای اصفهان گردد.

دکتر  آخوندی افزود: اصفهان نمونه تمدن ایران شهری است و در این شهر آثاری از دوره های سلجوقی، صفوی و حتی دوره قاجار وجود دارد ؛ به همین دلیل اصفهان برای احیای تمدن ایران و بازآفرینی شهری یکی از شهرهای مطرح و الگو برای تمامی ایران است.

وی خاطرنشان کرد: وزارت راه و شهرسازی از این گونه اقدامات بازآفرینی در محور های تاریخی به دلیل خلق ارزش افزوده برای کل مردم شهر و ایران حمایت می کند.

 

گفتنی است، این پیاده‌راه از محدوده دروازه دولت و کاخ جهان نمای شهر اصفهان آغاز می‌شود و تا سی وسه پل اصفهان ادامه می‌یابد.

لازم به ذکر است کل طول این پیاده‌راه ۱۲۰۰ متر است که هم اکنون هزار متر آن در دست بهره‌برداری قرار دارد.

این پروژه در انتهای سال ۹۵ آغاز شده و ابتدای سال جاری به بهره‌برداری رسیده و قرار است در بخش میانی مورد کاوش‌های باستان شناسی قرار گیرد تا براساس اسناد تاریخی جوی‌های این بخش احیا شود.