مدیر کل راه و شهرسازی استان همدان گفت: عمده سکونتگاههای غیررسمی در شهر همدان است که پنج محله را دربرمیگیرد و مطالعه آنها انجام شده و مساحتی بالغ بر ۵۹۵ هکتار را دربرمیگیرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ، مهندس محمد رودباری مدیر کل راه و شهرسازی استان همدان به معرفی اولویت برنامهها و اقدامات پیش روی این اداره کل پرداخت
انجام مطالعات بهسازی بافت فرسوده درشهرهای مختلف استان
مدیر کل راه و شهرسازی استان همدان مساحت کلی بافت های فرسوده استان را ۱۷۷۱ هکتار اعلام کرد و گفت: ۱۶.۸۲ درصد مساحت کلی استان همدان را بافت فرسوده شامل میشود.
وی افزود: یکی از اقدامات ما دراین حوزه بهسازی ساختمانهای واجد ارزش تاریخی قدیمی است. مرمت پنج ساختمان شامل خانه سیفی، خانه فیضی، خانه شریفی، خانه قهاری و مدرسه صالحان را شروع کردهایم که این مرمت شامل مقاومسازی، تعمیر و بهسازی ساختمان است. آخرین ساختمان بهسازی شده مدرسه صالحان بوده که مبلغ یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به بهسازی آن اختصاص یافت. مدرسه صالحان دارای سه بنا در دورههای مختلف (دوره قاجار، پهلوی اول و دوم) به مساحت ۷۸۲/۶۶ مترمربع بوده که در سال ۸۶ در فهرست آثار ملی و تاریخی ایران به ثبت رسیده است.
مهندس رودباری گفت: درمجموع دربحث مطالعاتی بافت فرسوده و ساخت مراکز درمانی و آموزشی دراین مناطق مبلغ ۶میلیارد و ۴۱۲ میلیون تومان اعتبار درنظر گرفتهایم که خوشبختانه مبلغ پنج میلیارد تومان نیز استاندار برای ارتقای سطح سکونتگاههای غیررسمی درنظر گرفته و قرار است که شهرداری همدان نیز مبلغ پنج میلیارد تومان برای بهسازی سکونتگاههای غیررسمی شهر همدان اعتبار بدهد.
مدیر کل راه و شهرسازی استان همدان گفت: عمده سکونتگاههای غیررسمی در شهر همدان است که پنج محله را دربرمیگیرد و مطالعه آنها انجام شده و مساحتی بالغ بر ۵۹۵ هکتار را دربرمیگیرد. همچنین مساحت بافت فرسوده و سکونتگاه غیررسمی در ملایر ۲۲۵ هکتار است و در نهاوند نیز در دست مطالعه است. درمجموع مطالعات بافت فرسوده درشهرهای همدان، جورقان، ملایر، نهاوند، اسدآباد، تویسرکان، بهار، لالهجین، کبودرآهنگ، رزن و فامنین انجام شده است.