معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تک نرخی شدن سود تسهیلات مسکن گفت: وام مقاوم سازی ۲۰ میلیون تومانی هم که به شکل قرض الحسنه پرداخت می شود یکی دیگر از تسهیلات در نظر گرفته شده برای متقاضیان نوسازی می باشد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، دکتر محمدسعید ایزدی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران در بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما اظهار داشت: با تک نرخی کردن سود تسهیلات مسکن تلاش بر این بوده که مالکان محله های هدف بهسازی و نوسازی شهری برای ساخت، تشویق و ترغیب شوند.
مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری گفت: شرط اولین خانه دار شدن برای مالکان محدوده ها و محله های بازآفرینی شهری لازم نیست و از طرفی نرخ سود هم برای شان هشت درصد اعلام شده است.
دکتر ایزدی با بیان اینکه یکی از روش های پرداخت تسهیلات ، صندوق پس انداز یکم با نرخ سود هشت درصد است افزود: در حوزه محله های هدف بهسازی و نوسازی شهری
روشهای متنوعی از جمله تسهیلات نوسازی ۵۰ ، ۴۰ و ۳۰ میلیون تومانی وجود دارد که نرخ سود آن ۱۸ درصد است اما دولت ۱۰ درصد آن را تقبل کرده است.
وی گفت: وام مقاوم سازی ۲۰ میلیون تومانی هم که به شکل قرض الحسنه پرداخت می شود یکی دیگر از تسهیلات در نظر گرفته شده برای متقاضیان نوسازی می باشد.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: برای کسانی که از فنآوری های نوین در ساخت استفاده کنند تسهیلات عقود مشارکتی تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان نیز در نظر گرفته شده است.
دکتر ایزدی سقف تسهیلات صندوق پس انداز یکم با نرخ سود هشت درصد را ۱۶۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: همه تلاش دولت آن است که ابزارهای متنوعی را برای هموطنان قرار دهد.
وی افزود: از آنجایی که در سیاست جدید وزارت راه و شهرسازی مخاطبان اصلی مورد توجه قرار گرفته اند اولویت پرداخت تسهیلات متوجه کسانی خواهد بود که نیازمند مسکن هستند.
دکتر ایزدی با اشاره به راهکارهای دیگر به منظور تشویق ساخت و ساز به ویژه در محدوده ها و محله های بازآفرینی شهری گفت: در بافت های فرسوده علاوه بر تقبل ۱۰ درصد سود به متقاضیان دریافت تسهیلات این رقم برای کسانی که از فنآوری های نوین برای ساخت و ساز استفاده کنند به ۱۱ درصد افزایش یافته است.