ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

با برگزاری نشست ششم با موضوع" واقفین و خیرین و اشتغال کارآفرینی در بافت‌های ناکارآمد به همراه جمع‌بندی نشست‌های پیشین" دفتر بیستم از سلسله نشست های تخصصی شرکت بازآفرینی شهری ایران به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران، در این نشست سرکار خانم مهرنوش کاوه، مدیرعامل مؤسسه خیریه فرزندان زهرا(س) با بیان اینکه نباید با تصمیمات غلط باعث از بین رفتن هویت بافت های فرسوده شد.گفت: امروزه زمانی که سخن از کارآفرینی می شود، تکیه سخنان و نظریات بیشتر به سمت و سوی گزینه‌های جدید است در حالیکه هنوز هم گزینه‌های قدیم، کاربرد خود را از دست نداده اند.

مدیرعامل مؤسسه خیریه فرزندان زهرا(س) با ارائه تجربه خود در روستای قلعه سیمون؛ (اطراف شهرستان اسلامشهر  واقع در استان تهران ) افزود: ایجاد اشتغال و توانمندسازی ساکنان محلات هدف در راستای ارتقای کیفیت زندگی با همکاری مشترک بنیاد مسکن، کمیته امداد امام خمینی (ره)، خیرین مسکن ساز و بسیج سازندگی نشان داد در ایران هم می‌توان با همدلی و مشارکت دستگاه‌ها به یک پروژه موفق توسعه پایدار روستایی دست یافت.

مدیرعامل مؤسسه خیریه فرزندان زهرا(س) تصریح کرد؛ توانمندسازی افراد ساکن در بافت‌های ناکارآمد شهری، مهم‌تر از توانمندسازی محلات است.

کیومرث سلگی، مدیرعامل انجمن خیرین مسکن‌ساز نیز در این نشست اظهار داشت: در تلاش هستیم تا با انعقاد تفاهم نامه ای با وزارت راه و شهرسازی، در راستای اقدام ملی تأمین مسکن در کشور، فعالیت جدیدی در انجمن خیرین مسکن ساز در حوزه ساخت مسکن برای محرومان، تعریف کنیم.

مدیرعامل انجمن خیرین مسکن‌ساز با بیان اینکه انجمن‌های خیریه اگر بخواهند در حوزه بازآفرینی شهری ورود پیدا کنند، باید به یک هم افزایی بین خودشان برسند، گفت: ظرفیت بسیار خوبی در انجمن و نهادهای خیریه وجود دارد.

سلگی افزود: باید بسترهای لازم برای ورود انجمن و نهادهای خیریه در حوزه بازآفرینی شهری فراهم گردد.

گفتنی است، در پنج نشست قبلی، موضوعاتی از قبیل " ابعاد اراضی وقفی در بافت‌های ناکارآمد شهری"؛" بهسازی و نوسازی بافت‌های هدف بازآفرینی شهری"،" راه‌های تأمین منابع مالی"،" نقش واقفین و خیرین در تأمین مسکن و خدمات شهری"و"نقش وقف و نیکوکاری در ارتقاء هویت شهری"توسط صاحب نظران و کارشناسان فن مورد نقد و بررسی قرار گرفت.