رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر قزوین گفت: با اجرای طرح مهم ساماندهی امامزاده حسین بافت فرسوده و مناطق جنوب شهر قزوین متحول شده و رونق اقتصادی در این محدوده نیز محقق می شود.
به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران به نقل از خبرگزاری مهر، حسین غیاثوند در جلسه کمیسیون شهرسازی شورای شهر اظهارداشت: در بررسی های انجام شده پروژه ساماندهی امامزاده حسین (ع) در ردیف اولین اولویت های شهر محسوب می شود که بیش از۱۰۰ میلیارد ریال هزینه ساخت و اتمام آن است.
وی بیان کرد: تکمیل پروژه ساماندهی امامزاده حسین (ع) که طرحی فرهنگی، مذهبی و گردشگری است، در بافت جنوبی شهر واقع شده لذا اهمیت ویژه ای دارد و در کنار تقاطع های غیرهمسطح امام رضا(ع) و خلیج فارس به همراه بوستان های ملاخلیلا و بانوان در این منطقه، می تواند موجب تحول در بافت فرسوده شهر شود.
غیاثوند گفت: برای آغاز و اتمام پروژه ساماندهی امامزاده حسین (ع) مواردی در اولویت قرار دارد که رئیس شورای اسلامی شهر از طریق هماهنگی با معاونت فنی و عمرانی استانداری، همکاری سایر دستگاه ها همانند اداره کل اوقاف و امور خیریه، میراث فرهنگی و گردشگری و راه و شهرسازی را در قالب تفاهم نامه خواستار خواهند شد.
رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر قزوین یادآورشد: چهار چوب های اصلی این طرح تعیین و تصویب شده و اجرای آن به صورت مصوبه ای از سوی شورای اسلامی شهر به شهرداری برای اجرا، ابلاغ شده است.
وی در ادامه با اشاره به توانمندی قرارگاه خاتم الاوصیاء تصریح کرد: پروژه تقاطع غیرهمسطح امام رضا (ع) توسط قرارگاه خاتم الانبیاء اجرا می شود که خوشبختانه با سرعت در حال پیشرفت است که با توان بالای این قرارگاه، می توان پروژه های مهم و بزرگ را نیز توسط این نهاد اجرایی کرد.
غیاثوند گفت: احیای محله های تاریخی همانند عبید زاکان و شیخ آباد از دیگر اولویت های مورد بررسی در کمیسیون شهرسازی است و ایجاد مسیر گردشگری با محوریت بافت تاریخی نیز می تواند در تفاهم نامه با قرارگاه خاتم الاوصیاء مورد توجه قرار گیرد.
وی ساماندهی ورودی ها را نیز از دیگر اولویتهای مهم شهر دانست و بیان کرد: در بررسی کمیسیون شهرسازی ساماندهی ورودی ها از مهمترین اولویت های شهر محسوب شده و با تأکید شورای شهر چند پروژه در این حوزه ضمن تعریف شده که توجه به مبلمان شهری و نورپردازی هم در دستور کار قرار گرفته است.
غیاثوند در زمینه دادن امتیازهای تشویقی برای ساخت و ساز و احیای بافت فرسوده گفت: به افرادی که پیش از این بنایی در بافت فرسوده احداث کرده اند و حداقل ۲۰ سال از عمر آن می گذرد مجوز داده می شود تا در صورت ساخت و ساز با رعایت همجواری ها و دیگر ضوابط تعیین شده نسبت به نوسازی و احداث بنا اقدام کنند.
وی بیان کرد: امیدواریم با اجرای طرح های مهمی مانند ساماندهی امامزاده حسین و احیاء بافت فرسوده شاهد تحول در ساخت و سازهای مناطق جنوب شهر نیز باشیم و چهره شهری تغییر کند.
غیاثوند یادآورشد: اجرای طرح ساماندهی اماکن متبرکه نقش مهمی در جذب گردشگر مذهبی و رونق اقتصادی کسبه و بازاریان منطقه نیز خواهد داشت.