دکتر شاهین حیدری رئیس دانشکده معماری دانشگاه تهران اجرایی شدن اندیشه ایرانشهر را در آثار معماران، شهرسازان و هنرمندان متصور دانست و گفت: پیادهسازی اندیشه ایرانشهر به اعتقاد من در گام نخست برعهده هنرمندان، معماران و شهرسازان است. باید کاری کنیم تا هویت فراموش شده ایرانی باردیگر بازآفرینی شود.
به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی رئیس دانشکده معماری دانشگاه تهران دکتر شاهین حیدری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی درباره نقش معماری و معماران در تحقق ایرانشهر به اندیشههای وزیر راه و شهرسازی درباره این موضوع اشاره کرد و گفت: ایرانشهر مفهومی بسیار ارزنده و عالی است که از سوی وزیر راه و شهرسازی مطرح شده است. باعث خرسندی است که این مفهوم از سوی یک مقام عالی رتبه دولتی مطرح شد و در حال پیگیری است.
رئیس دانشکده معماری دانشگاه تهران افزود: با رجوع به شاهنامه و بررسی زمان فردوسی و تطبیق آن اندیشههای دنیای معاصر میبینیم که ایرانشهر در دوران فردوسی هویت خود را داشته و باید کاری کنیم تا آن هویت فراموش شده باردیگر بازآفرینی شود.
دکتر حیدری در تشریح سخنان خود و اجرایی شدن اندیشه ایرانشهر گفت: به اعتقاد من بازآفرینی شهری و پیادهسازی مفهوم ایرانشهر در شهرها در گام نخست برعهده هنرمندان، معماران و شهرسازان است زیرا آنها هستند که میتوانند مسائل مختلف را جاری کنند و جامعه از جاری شدن راهکارهای این سه قشر منتفع شود.
این معمار افزود: یکی از موضوعات کلیدی در بازآفرینی شهرها اندیشه ایرانشهر است که توسط وزیر راه و شهرسازی مطرح شده است و من به عنوان یک دانشگاهی قدردان این مقام دولتی هستم.
وی در پایان گفت: اینکه چگونه میشود این اندیشه را به کار بست و جلوههای عینی آن را دید طبعا کار گستردهای است. باید قدمها را برداشت و منتظر بود تا ببینیم در آینده در اندیشه جمعی چه اتفاقی رخ میدهد.