دبیر شورای راهبردی هشتمین اجلاس رشد و توسعه شهری و حفاظت بافت تاریخی در حوزه اوراسیا، گفت: طرح بازنگری نقشه جامع شهر همدان به تصویب مسئولان رسیده است اما فروم همدان وارد کار اجرایی نمی شود.
به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از خبرگزاری مهر ، مرتضی ملکی دبیر شورای راهبردی هشتمین اجلاس رشد و توسعه شهری و حفاظت بافت تاریخی در حوزه اوراسیا در نشست خبری با اصحاب رسانه بابیان اینکه در ارتباط با فروم همدان یکسری اقدامات وجود داشت که به ما انتقال دادهشده بود، افزود: با رایزنیهای انجامشده این اقدامات انجام شد و ما اطلاعات را بهطور تخصصی در اختیار گروههای تخصصی قراردادیم.
وی بابیان اینکه فارغالتحصیلان کارشناسی ارشد و دکترا سوابق تحصیلی و پژوهشی خود را ارائه کردند، اظهار داشت: در این راستا چهار گروه اصلی سهنفره در کنار گروههای بینالمللی برای تحقیق در این اجلاس انتخاب شدند.
دبیر شورای راهبردی هشتمین اجلاس رشد و توسعه شهری و حفاظت بافت تاریخی در حوزه اوراسیا همچنین با تأکید بر اینکه در این اجلاس ترکیبی از تخصصهای مرتبط در قالب گروههای مختلف وارد ایران شدند، عنوان کرد: بازدیدهای بهصورت مفید و ساماندهی شده از بافتهای تاریخی همدان انجام شد.
مرتضی ملکی در ادامه بابیان اینکه گروهها روزانه مباحث آزادی را نیز مطرح میکردند بیان داشت: کارگروههای تخصصی اجلاس از امروز آغاز میشود و تا روز چهارشنبه نیز ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه در آخرین روز اجلاس هریک از گروههای موضوع موردبررسی خود را به مدت ۱۰ دقیقه ارائه خواهند داد، یادآور شد: پس از ارائه گروهها نیز به مدت ۵ دقیقه جلسه پرسش و پاسخ برگزار میشود.
دبیر شورای راهبردی هشتمین اجلاس رشد و توسعه شهری و حفاظت بافت تاریخی در حوزه اوراسیا با تأکید بر اینکه در آخرین روز اجلاس اساتید بینالمللی مباحث را بهصورت فنی بررسی و نتایج را در اختیار شهر همدان قرار خواهند داد، گفت: طرح بازنگری نقشه جامعه شهر همدان به تصویب مسئولان رسیده است اما در این راستا فروم همدان بههیچعنوان وارد کار اجرایی و جزئیات نخواهد شد اما طرحهایی که ارائه میدهد میتواند در توسعه شهری و حفظ بافت تاریخی اثرگذار باشد.
مرتضی ملکی بابیان اینکه از آبان ماه پارسال که بحث اجلاس آغاز شد تفاهمنامهای در دانشگاه علم و صنعت تهران امضا شد، افزود: یکی از نتایج فروم همدان گرفتن دائمی دبیرخانه این اجلاس در ایران است.
وی ادامه داد: تأسیس دبیرخانه اجلاس در ایران در حد یک پیشنهاد است اما دانشگاهها باید بر اساس رسالتی که زمینه پیشبرد طرحها و تبادل اطلاعات، دارند ارتباط خود را با اجلاس ادامه دهند.
مرتضی ملکی اساسیترین دستاورد استمرار و تداوم ارتباطات را راهاندازی بانک اطلاعاتی محققان عنوان کرد و اظهار داشت: در این راستا محققان داخلی میتوانند با محققان و متخصصان داخلی و خارجی ارتباط برقرار کنند.