ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

 

 

مدير كل راه و شهرسازي استان كرمانشاه با اشاره به گسترش ۲۱۵۵ هكتار بافت فرسوده و ناكار آمد و همچنین ایجاد ۵۴ محله اسكان غیر رسمی در استان گفت: بیش از ۳۵ درصد جمعیت شهری (۴۱۰ هزار نفر) استان در بافت‌های فرسوده و ناكار آمد واقع شده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از  پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ، مهندس عبداله بهادری مدير كل راه و شهرسازي استان كرمانشاه در جلسه ستاد باز آفرینی شهری پایدار استان كرمانشاه به ریاست شخص استاندار ضمن اشاره به گسترش ۲۱۵۵ هكتار بافت فرسوده و ناكار آمد و همچنین ایجاد ۵۴ محله اسكان غیر رسمی در استان گفت: بیش از ۳۵ درصد جمعیت شهری (۴۱۰ هزار نفر) استان در بافت‌های فرسوده و ناكار آمد واقع شده است.

دبیر ستاد باز آفرینی شهری پایدار استان كرمانشاه افزود: اینكه كرمانشاه در رتبه كشوری بر اساس تعداد محلات غیر رسمی و جمعیت در آن به ترتیب پنجم وششم كشور یعنی زنگ خطری برای تلاش به منظور پیشگیری از گسترش وتشدید گسست كالبدی وهمچنین ارایه بهترین راه حل برای برون رفت از این معضل است.

دكتر رازانی استاندار كرمانشاه هم برگزاری این نشست را ضروری خواند وافزود: با هماهنگی‌های به عمل آمده پیشنهادات، تصمیمات و مصوبات این نشست با تعامل و هم‌اندیشی همه دستگاه مرتبط در با وزیر محترم راه وشهر سازی و دیگر مسئولین ذیربط كشوری می‌تواند در احیای این مشكلات گره خورده در محلات مذكور موثر واقع شد.

دكتر رازانی در ادامه تاكید كرد: مصوبات این ستاد می‌تواند با مشخص كردن مشكلات عمده و البته راه‌حل مناسب برای خروج از آن ،در سفر آتی رئیس جمهور به استان مطرح شود و مطمئنا مساعدت ایشان را هم در پی خواهد داشت.

 در پایان مهندس بهادری، همكاری و مشاركت كلیه دستگاه‌های ذیربط را در باز آفرینی بافت‌های فرسوده وناكار آمد شهری عاملی مهم خواند و تصریح كرد: عمده آسیب‌های اجتماعی ،بافت‌های مورد بحث را تهدید می‌كند که البته با همكاری و مدیریت یكپارچه و ایجاد وحدت رویه می‌توان روز به روز شاهد ارتقای زندگی برای این شهروندان باشیم.

 گفتنی است در استان، شهرستان كرمانشاه و اسلام‌آباد غرب به ترتیب با ۳۵ و۱۲ محله غیررسمی بالاترین آمار سكونت‌های نامناسب مطالعه شده را به خود اختصاص می‌دهد.