به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ، محسن بهشتی ضمن اعلام این خبر اضافه کرد: این بنا متعلق به دوره قاجار(عصر ناصری) و در زمینی به مساحت ۷۰۰ متر در دو طبقه احداث شده است.
بهشتی از ویژگی های قابل توجه در احداث بنا، به معماری آن, از سوی استاد حسن بنا، اشاره کرد و گفت: بنای شاخص حرم مطهر حضرت معصومه(س) و تیمچه بازار قم از آثار برجسته این معمار ارزنده و فقید به شمار می رود.
مدیر کل راه و شهرسازی استان قم در ادامه درباره تخصیص این بنا از سوی تأسیس نخستین دفتر تسهیل گری خدمات نوسازی محله در استان اعلام کرد: از آن جا که هدف از تشکیل دفاتر تسهیل گری خدمات نوسازی محله، ایجاد ارتباط بین مدیران شهری و مردم ساکن در محلات هدف است، محله باغ پنبه شهر قم، به عنوان یکی از مهمترین محلات هدف(در امر احیا و بهسازی بافت تاریخی) مکانی مناسب برای راه اندازی نخستین دفتر تسهیل گری خدمات نوسازی محله در استان قم محسوب می شود.
بهشتی در ادامه تهیه بانک اطلاعات از بافت، شناخت ابعاد مختلف محله (مشاغل موجود، توانایی مشارکتی مردم، معتمدین و...) ،برنامه ریزی و مطالعات (تدوین چشم انداز محله)، اقدامات اجرایی(برنامه های کوتاه مدت، میان مدت، بلند مدت)، تهیه و طرح ساماندهی محله، بستر سازی (اطلاع رسانی و ارتباط با ساکنین و گروه های مرجع از جمله ستاد مقاومت بسیج، شوراهای محلی و... ) برای انجام اقدامات فرهنگی مرتبط مانند برپایی نمایشگاه و همچنین نهادسازی با استفاده از پتانسیل های اجتماعی محله از جمله گروه های دانش آموزی، کمیته امور بانوان و... را به عنوان مهمترین وظایف دفاتر تسهیل گری خدمات نوسازی محله اعلام کرد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان قم به استقرار نمایندگانی دائمی از راه و شهرسازی و شهرداری قم در این مکان اشاره کرد و توضیح داد: ضمن استقرار ثابت نمایندگان این دو دستگاه مهم در امر عمران شهری، با دیگر دستگاه های مرتبط با خدمات شهری(شرکت آبفا، شرکت گاز، شرکت برق و....)هماهنگی لازم برای ارائه خدمات به عمل می آید.