به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران دکتر محمد سعید ایزدی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران در همایش بازآفرینی شهری گچساران اظهارداشت : در شهرستان گچساران شهرنشینی شتابان به وضوح دیده می شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود : شهرهای ما با این رشد جمعیت روز به روز برای زیست سخت تر و غیرقابل سکونت می شوند که برای جلوگیری از این اتفاق بایستی سرعت شتاب گیری جمعیت را در این محدوده ها کم کنیم.
وی بابیان اینکه تجارب دنیا به این نتیجه رسیده که پروژه های کوچک مقیاس می تواند مسکن خوبی برای این درد باشد، تاکید کرد: بایستی ازحمایت دولتی در طرح و پروژه های بزرگ مقیاس پرهیز کنیم.
مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی ایران بیان کرد: وجود محرک ها برای تسریع درایجاد اقدامات پیشگیرانه رشد جمعیت شهری و تقویت شهرهای جدید می تواند نقش موثری در کاهش مهاجرت به شهرها داشته باشد.
دکتر محمد سعید ایزدی همچنین توزیع خدمات و ایجاد دسترسی مناسب شهروندان برای افزایش مطلوبیت در شهرهای جدید در اقدامات پیشگیرانه را بسیار مفید دانست.
وی افزود: شهرداریها با واگذاری نوسازی بافت های فرسود به خود مالکین و ابزارهای توانمندسازی مردم برای نوسازی پایدار در مطلوب سازی شرایط زندگی شهری می توانند وارد عمل شوند.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: ساخت 70 طرح بزرگ در بافت های فرسوده کشور در دست اجراست. ایشان افزود: این پروژه ها در قالب خدمات شهری، نوسازی و مشارکتی اجرا می شود.
مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی ایران تصریح کرد: 54 هزار هکتار از بافت های فرسوده کشور در محلات میانی، 54 هزار هکتار در سکونتگاه های غیر رسمی و 22 هزار هکتار نیز در محدوده مرکزی و تاریخی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: 20 میلیون ایرانی در 130 هزار هکتار بافت فرسوده زندگی می کنند.
مدیر عامل شرکت مادر تخصصی عمران ویهسازی شهری ایران در ادامه گفت: از برنامه های دولت برای افزایش رفاه حال ساکنان بافت فرسوده ساخت درمانگاه، خانه محله، پارک و کتابخانه است.
دکتر محمد سعید ایزدی خاطرنشان کرد: باید برنامه هایی را دنبال کنیم که از شدت شکل گیری محدودهای غیر رسمی و مناطق فرسوده شهری جلوگیری کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: پروژه های بزرگ مقیاس که دولت در انها نقش اصلی را دارد بدون مشارکت مردم موفق نخواهد شد.
مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی ایران در خاتمه گفت: با کمک به ارتقای زیر ساخت ها و شبکه ها و ایجاد شرایط مناسب برای ساکنین بافت فرسوده و ارائه خدمات به شهروندان مانند ایجاد فضای اموزشی و درمانی و گذراندن اوقات فراغت می تواند گام موثری در ارتقای کیفیت زندگی شهروندان برداشت.