معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری به لزوم تاسیس خانه معماری از سوی مسوولان در اصفهان اشاره کرد و اظهار داشت: خانه معماری اثری فاخر در اصفهان خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از خبرگزاری ایمنا: دکتر محمد سعید ایزدی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران ، در همایش روز معمار که در اتاق صنعت، معدن، بازرگانی و کشاورزی برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: جای خالی شبکه ای گروهی از معماران در اصفهان مشهود است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه متاسفانه روز به روز در شهرها با سه فقر شهری، درآمدی و کیفیت ساختمانی مواجه هستیم، تصریح کرد: اکنون ۴۹۵ شهر کشور از این سه فقر آسیب زا رنج می برند.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران خاطر نشان کرد: کاهش تحمل ساختمان ها در مقابل کوچکترین سوانح و عدم ایمنی باعث مشکلات بسیاری در شهرها شده است.
دکتر ایزدی با اشاره به اینکه یک سوم جمعیت مشهد در حاشیه شهرسکونت دارند، خاطر نشان کرد: حاشیه نشینان با پایین ترین وضعیت خدمات و امکانات زندگی می کنند. خشونت های حاشیه نشینی و حمله های فرودست در برخی از شهرها غیر قابل باور است.
وی اضافه کرد: این مشکلات کوچک نیست و ارقام حاشیه نشینی در شهرها در حال گسترش است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه بافت های حاشیه نشینی در شهرها در حال تولید است، تصریح کرد: نوساخته ها و فرسوده سازی ها در گوشه و کنار شهرها به این موضوع کمک کرده است.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران در ادامه بیان کرد: به نظر می رسد اقدامات انجام شده در این زمینه، کمک شایانی به عدم ازدیاد بافت های فرسوده در کشور نکرده است.
دکتر ایزدی گفت : دستگاه ها و سازمان های مرتبط باید از موازی کاری و فعالیت های بین بخشی در این زمینه خودداری کنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری تصریح کرد: عدم برخورداری از تجربیات کافی و اجرای برنامه هایی ناهماهنگ اصفهان را با معضلات شهری روبرو می کند.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران در ادامه این همایش یادآور شد . جریان سازی برای بازسازی حیات شهری ضروری است و دولتمردان و مدیران شهری باید در این عرصه وارد شوند.
دکتر ایزدی با بیان اینکه تا زمانی که به دولت ها وابسته باشیم نمی توانیم کاری از پیش ببریم، خاطر نشان کرد: تقویت نهادهای صنعتی و گروه هایی که می توانند جریان ساز باشند در این زمینه بسیار موثر هستند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه جامعه معماری کشور موثرترین و کارآمد ترین نهاد برای حفاظت از آثار تاریخی است، خاطر نشان کرد: وزارت راه و شهرسازی تلاش می کند از معدود آثار تاریخی و ارزشمند صنعت ایران حفاظت و از تخریب ها جلوگیری کند.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران به کارخانه ریسباف اصفهان و تبدیل آن به قطب فرهنگی برای مردم اصفهان اشاره کرد و افزود: با تلاش اصحاب رسانه، مالک این اثر فاخر تاریخی به مذاکره آمد و مباحث کارشناسی آن برای تبدیل به اثری فرهنگی انجام شده است.
دکتر محمد سعید ایزدی گفت : امید است در آینده ای نزدیک این اثر فاخر در اختیار متخصصین قرار بگیرد و ما به آن ببالیم. با یک جریان سازی باید از ساختمان های ارزشمند برای توسعه فضاسازی شهری استفاده کرد.
ایشان در خاتمه اظهار داشت : اگر تخریب ها ادامه یابد نمی توانیم به زندگی آینده امیدوار باشیم