استاندار سیستان و بلوچستان گفت: نظام مهندسی ساختمان ظرفیت مناسبی برای ورود به حاشیه نشینی دارد و می تواند با استفاده از نیروی متخصص خود طرح هایی را برای بهسازی مناطق حاشیه ای زاهدان تعریف کند.
به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان در نشست بررسی مشکلات موجود در روند ساخت و ساز استان و امکان فعالیت مشترک نظام مهندسی با ارگان های دولتی اظهار داشت: بیش از ۵۰۰ هزار نفر حاشیه نشین در استان، این موضوع به یکی از مهمترین معضل های پیش روی مسئولان تبدیل شده است.
وی ادامه داد: یک پنجم جمعیت سیستان و بلوچستان در معرض آسیب های اجتماعی و اقتصادی حاشیه نشینی قرار دارند که نظام مهندسی ساختمان می تواند در این زمینه نقش بسزایی داشته باشد.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: نظام مهندسی ضامن حیات جامعه بوده و باید به گونه ای عمل کند تا خدمات آن در جامعه قابل لمس باشد.
هاشمی خاطرنشان کرد: ۵۱ درصد جمعیت سیستان و بلوچستان را روستائیان تشکیل می دهد که باید برای ساخت و سازهای روستایی تمهیدات ویژه ای در نظر گرفته شود.
وی افزود: نظام مهندسی ساختمان می تواند نقش مهمی در تنظیم سند توسعه روستاها داشته باشد.
وی بیان کرد: استانداری سیستان و بلوچستان در صورتی که نظام مهندسی با برنامه ای منسجم در مسیر توسعه استان گام بردارد، با این سازمان نهایت همکاری را خواهد داشت.
وی ادامه داد: نظام مهندسی ساختمان می تواند با تمام مسئولان شهری و روستایی در استان تعامل داشته باشد و با فرهنگ سازی مناسب و اقدامات لازم، زمینه افزایش کیفیت ساخت و ساز را در استان فراهم کند.
رئیس نظام مهندسی سیستان و بلوچستان نیز گفت: صنعت ساختمان موتور محرکه کشور بوده و حدود هزار شغل به صورت غیر مستقیم با این صنعت همکاری دارند و بودجه ساخت و ساز بخش خصوصی در کشور تقریبا با بودجه عمرانی کشور برابری می کند.
کامبیز نرماشیری تصریح کرد: گرچه ساخت و ساز در کشور و استان رکود داشته اما ساخت وساز در سال ۹۴ در سیستان و بلوچستان نسبت به سال قبل آن پنج درصد افزایش داشته است.