مدیرکل راه و شهرسازی و دبیر ستاد بازآفرینی شهری استان قم گفت: در هفته دولت در محدوده محلات ناکارآمد درمانگاه ایثار در محله قلعه کامکار و درمانگاه امام حسن (ع) در محله شهرک امام حسن (ع) افتتاح خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران به نقل از روابط عمومی اداره کل راه وشهرسازی استان قم، در سومین جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان قم که با حضور مهندس مصطفايي مديركل دييرخانه بازآفريني پايدار شهري شركت عمران و بهسازي شهري ايران و معاون امور عمرانی استاندار و سایر مديران ارشد استاني برگزار شد، مهندس بهشتی معاون امور عمرانی استاندار گفت: کلیات برنامه جامع اقدامات مشترك تصویب شده ولی جزئیات آن نیاز به بازنگری دارد.
مديركل دييرخانه بازآفريني پايدار شهري شركت عمران و بهسازي شهري ايران در خصوص برنامه جامع اقدام مشترک استان قم ضمن تأکید بر ورود مسائل اجتماعی، فرهنگی و خیرین و سازمان های مردم نهاد در برنامه اظهار داشت: از نگاه صرفأ کالبدی محور در برنامه جامع اقدام مشترک پرهیز شود.
مهندس مصطفایی اشاره داشت: در برنامه جامع اقدام مشترک، برنامه سایر شهرهای استان نیز لحاظ شود.
وی ضمن اشاره به بسته شدن پرونده مسکن مهر تا پایان سال بر توجه به مسکن و مباحث نظام مهندسی در بافت ناکارآمد تأکید کرد.
در ادامه جلسه مهندس صبوری مدیرکل راه و شهرسازی استان قم با بیان اینکه در شهر قم چهار درصد بلند مرتبه سازی وجود دارد، در خصوص وضعیت بافت ناکارآمد شهری و تاریخی اظهار داشت: 32 درصد محدوده سطح شهر قم که 700 هزار نفر جمعیت شهری را در می گیرد، نیازمند بازآفرینی شهری است.
دبیر ستاد بازآفرینی شهری قم بر ضرورت تسریع در تخصیص اعتبار کلان شهرهای مذهبی اشاره کرد و گفت: 85 میلیارد ریال ابلاغ برای اجرای پروژه شده و پنج پروژه هم اکنون در مرحله کلنگ زنی است.
مهندس صبوری افزود: در یک تعامل بین دستگاه های استان برنامه جامع اقدام مشترک دستگاه های استان در راستای اهداف بازآفرینی پایدار شهری با رویکرد شهری و برنامه ششم توسعه اقتصادی استان تصویب شده که قدم بلندی در راستای اهداف بازآفرینی شهری و برنامه مند شدن اهداف مورد نظر محسوب می گردد.
وی بیان کرد: در سومين جلسه ستاد بازآفريني پايدار شهري قم به دو کارگزار تعیین صلاحیت شده رتبه یک در استان، گواهینامه ماده چهار حمایت ملی از احیاء بهسازی و نوسازی بافت فرسوده اعطاء شد.
مدیرکل راه و شهرسازی و دبیر ستاد بازآفرینی شهری استان قم خاطر نشان ساخت: دو سازمان بهسازي، زيباسازي و نوسازي اطراف حرم حضرت معصومه (س) وابسته به شهرداري قم و شركت عمران معصوميه؛ گواهينامه كارگزاري خود را براي انجام فعاليت هاي مربوط به حوزه عمران و بهسازي شهري اداره كل راه و شهرسازي استان قم، دريافت كردند.
در پایان جلسه مشاورین طراحی شهری شهرداری قم ضمن اشاره به اقدامات انجام شده، پیشنهاد خود را در مورد بازآفرینی دو محله دروازه ری و بازار قم تشریح نمودند که مورد نقد و بررسی اعضای جلسه قرار گرفت