ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

 

مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری کشور گفت: ۱۸ میلیون نفر از جمعیت کشور در محدوده ۱۳۰ هزار هکتار بافت ناکارآمد و فرسوده زندگی می کنند.

به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران ، به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی شبکه  خبر ،  دکتر محمد سعید ایزدی معاون وزیر راه و شهریازی و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران  در بازدید از محله های هدف بهسازی و نوسازی شهری  سیروس افزود: مشکلات محدوده ها و محله های بازآفرینی شهری  چند وجهی است، لذا گردهمایی برای ایجاد هماهنگی  و کار مشترک با اولویت احیا و بهسازی واحدها صورت گرفته است که بعد از این گردهمایی به برنامه های عملیاتی دست پیدا کنیم.

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران  ادامه داد: طرحی در نظر گرفتیم تا اهالی محله های فرسوده با مشارکت بخش خصوصی به نوسازی محله های هدف بهسازی و نوسازی شهری  بپردازند زیرا بخش خصوصی با حمایت می تواند کار نوسازی را در چارچوب ضوابط به نحو احسن انجام دهد.

دکتر ایزدی تصریح کرد: با مشارکت شهرداری در تلاش هستیم تا خدمات مورد نظر از جمله پارک، خانه محله و زمین بازی و ... را در این بافت ها فراهم کنیم.

 وی ادامه داد: ایجاد زیرساخت ها زمینه ورود و ترغیب مردم برای نوسازی محدوده ها و محله های بازآفرینی شهری  را فراهم کنیم.

 دکترایزدی افزود: اقداماتی در جهت توسعه و احیاء محله های هدف بهسازی و نوسازی شهری  فراهم شده است که می توان به ارائه وام های نوسازی و مبالغی به عنوان ودیعه به کسانی که مشتاق نوسازی هستند اشاره کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: برای نوسازی، در شهر تهران 50 میلیون تومان به ازای هر واحد و 20 میلیون تومان وام ودیعه مسکن برای کسانی که در زمان نوسازی واحدهای مسکونی هستند.

وی افزود: در سال 93، 22 بانک و هم اکنون 25 بانک عامل برای ارائه تسهیلات تعیین شده است که متاسفانه بانک ها دولتی هستند و بانک های خصوصی از ارائه وام ممانعت می کنند.

ایزدی ادامه داد: تاکنون 54 هزار تسهیلات در کل کشور بنابه اعلام سهمیه ها بین مناطق مختلف توضیح کردیم.

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران ،  با بیان اینکه بافت های تاریخی نیازمند مراقبت هستند گفت: در گذشته با اعطای تراکم تشویقی مردم ترغیب شدند تا ساختمان های ارزشمند که میراث گذشته ها هستند تخریب کنند که در این باره تسهیلات 20 میلیون تومانی برای مرمت و تعمیر ساختمان های تاریخی ارائه می کنیم و به مالکینی که علاقه مند به مرمت ساختمان های خود هستند بسته های تشویقی مثل تسهیلات و تخفیفات ارائه دهیم.

 دکتر ایزدی افزود: در شهر تهران بالغ بر 5 هزار هکتار اراضی تحت عنوان اراضی ذخیره و نوسازی شناخته شده است که محلات دارای ظرفیت و بارگزاری هستند که این امر نیازمند برنامه ریزی دقیق است.

وی ادامه داد: هم اکنون در 495 شهر کشور مطالعه صورت گرفته که بالغ بر 130 هزار هکتار ساخت ناکارآمد در 4 گونه شناخته شده است و 21 هزار هکتار بافت میانی از ناکارآمدی رنج می برد، 53 هزار هکتار سکونت های غیر رسمی و حاشیه نشین هستند  و همچنین بالغ بر 54 هزار هکتار در 91  شهر کشور شناسایی شدند و در شهر مشهد یک سوم جمعیت شهری  در حاشیه زندگی می کنند.

 دکتر ایزدی تصریح کرد: در تهران 3268 هزار هکتار شناسایی شده و بالغ بر 14 هزار هکتار بافت ناپایدار داریم.