ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

 

رئیس اداره عمران و بهسازی شهری اداره کل راه و شهرسازی کردستان گفت: ۵۱ درصد جمعیت شهری کردستان در بافت ناکارآمد شهری (بافت فرسوده، سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت تاریخی) زندگی می‌کنند.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی  پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی کردستان، مصطفی رضایی افزود: در بین شهرهای استان نیز ۵۸/۶ درصد جمعیت سقز، ۵۸/۲ درصد جمعیت بانه و ۵۶/۹ درصد جمعیت کامیاران در بافت‌های ناکارآمد زندگی می‌کنند.

وی اظهار کرد: از مجموع کل ۱۲ هزار و ۶۷۲ هکتار مساحت شهرهای استان، سه هزار و  ۲۶۲هکتار معادل  ۲۵/۷درصد آن بافت‌های ناکارآمد است.

رضایی گفت: در بین شهرهای استان از لحاظ مساحت بانه با ۴۶/۴ درصد و سنندج با ۴۶/۱ درصد سطح شهر به مراتب وضعیت بدتری دارند.

وی افزود: از مهم‌ترین چالش‌های استان نرخ بالای مهاجرت در استان (سطح بالای مهاجرفرستی و سطح پایین مهاجرپذیری)، تهدید جمعیتی استان به عنوان یک استان مرزی و پیشی گرفتن گسترش سکونتگاه‌ها بر مدیریت (عدالت فضایی و سطح برخورداری از خدمات و زیرساخت‌ها) و نابرابری فضایی و عدم تعادل در شهرستان‌های استان، عدم عدالت فضایی و چندپارگی در ساختار فضایی شهر است.

به گفته وی در برخی شهرها از جمله در شهر سنندج رشد پراکنده شهری، رشد کنترل نشده اراضی حاشیه و پیرامون و تغییر عملکرد  ۲هزار هکتار اراضی زراعی و کشاورزی و تعاونی‌های مسکن خارج از محدوده، از دیگر مشکلات بافت ناکارآمد است.