- برنامه جامع اقدام مشترک
- تهیه و تدوین برنامه راهبردی اقدام مشترک برای ساماندهی مدیریت یکپارچه فضایی منطقه شهری بندرعباس
برنامه جامع اقدام مشترک منطقه شهری بندرعباس، بهدنبال ارائه یک برنامه راهبردی بین سازمانها و نهادهای محلی، منطقهای و ملی متولی، جهت ساماندهی فضایی در شهر بندرعباس و محدوده شهری پیرامون آن میباشد. رویکرد این طرح، استفاده از برنامهریزی راهبردی به عنوان یک ساز و کار تسهیلکننده و انعطافپذیر، به جای طرحهای انعطافناپذیر بوده است. روش انجام کار بر مبنای اقدامپژوهشی و مبتنی بر محورهای موضوعی است.
این برنامه، برنامهای عملیاتی و مسألهمحور است که با هدف تدقیق و یکپارچهسازی و اولویتبندی مشکلات و راهحلهای ارائهشده در برنامههای توسعه و پیمایش انجام شده، بدون تأکید بر راهحلهای محتوایی جدید تعریف شده است. این برنامه به دنبال ارائه چارچوبی رویهای برای عملیاتیشدن راهحلها، با تأکید بر ابعاد سازمانی– نهادی و با در نظر گرفتن جایگاه و نقش ملی، منطقهای و محلی بندرعباس انجام شده است.
نمودار اقدامات برنامه راهبردی اقدام مشترک برای ساماندهی مدیریت یکپارچه فضایی منطقه شهری بندرعباس
.
- برنامه جامع اقدام مشترک استان سیستان و بلوچستان
برنامه اقدام مشترک استان سیستان و بلوچستان با محوریت پروژههای ساماندهی و توانمندسازی سکونتگاههای غیررسمی در شهرهای زاهدان، زابل، ایرانشهر، چابهار و کنارک در سال جاری در دستور کار شرکت مادرتخصصی قرار گرفت. هدف دیگر این برنامه ایجاد هماهنگی در راستای جذب بهینه و به حداقل رساندن اتلاف منابع در مدیریت شهری است؛ از این روی پروژههایی تعریف و اجرا خواهند شد که تحققپذیر و تقاضامحور بوده و در عین حال بیشترین تأثیرگذاری در تحریک توسعه را در محدوده خود داشته باشند.
مهمترین هدف این برنامه، همافزایی و هماهنگی بین بخشی در قالب برنامهریزی و اجرای پروژههای مختلف دستگاههای متولی مدیریت شهری است. اولین تجربه این برنامه در استان سیستان و بلوچستان شکل گرفته است و سامانه پایش و ارزیابی این برنامه نیز راهاندازی شده است.
فرایند تهیه و تصویب برنامه جامع اقدام مشترک استان سیستان و بلوچستان
جلسات مدیریتی سطح ملی و استانی در تدوین برنامه اقدام مشترک استان سیستان و بلوچستان |
جهت دانلود از لینک زیر استفاده نمایید
barname_jame.pdf
محبوب 538.58 KB |
19/01/1399 13:38:06 |