ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

به گزارش خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران عبدالرضا گلپایگانی در جریان این سفر از سازه‌های تاریخی آبی، بند میزان شوشتر( سد تنظیمی) تا انتهای قلعه سلاسل، پروژه سرمایه گذاری شهید رجایی شوشتر، محور شیخ جعفر و عملکرد صورت گرفته در بازگشایی و بررسی ادامه آن، محور بازگشایی شده عبدالله بانو شوشتر و منزل تاریخی شیخ جعفر بازدید کرد.

همچنین بازدید از محله شوشتر نو، خانه‌های تاریخی خانه گازر و حمام جلودار نیز از دیگر برنامه‌های دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار در جریان این سفر بود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در حاشیه این بازدید در گفت و گو با خبرنگاران درباره پروژه «رینگ گردشگری» توضیحاتی ارایه کرد و گفت: شهرداری در محدوده گردشگری کنار بندمیزان و آسیاب‌های آبی، پروژه‌ای با عنوان «رینگ گردشگری» تعریف کرده است که امیدواریم همکاری مؤثری بین شرکت بازآفرینی شهری و شهرداری در این زمینه صورت گیرد.

لازم به ذکر است، در این بازدید حجت‌الاسلام سادات‌ابراهیمی نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی، آرش قنبری سرپرست فرمانداری و جمعی دیگر از مسئولان مرتبط معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران را همراهی می کردند.

 

13

12

به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران به نقل از ایرنا، عبدالرضا گلپایگانی در نشست بررسی مسایل شهری شوش در سالن نشست‌های فرمانداری شوش، بیان کرد: شوش دارای ظرفیت های مذهبی، طبیعی و تاریخی فراوانی است که هر اقدام برای بازآفرینی شوش باید متناسب با ظرفیت ها و ویژگی های ذاتی این شهرستان باشد.

او ظرفیت های تاریخی شوش را بی بدیل دانست و بیان کرد: چغازنبیل از جمله معدود آثار به جای مانده از تمدن ایلام باستان است که این یکی از ویژگی های منحصر به فرد شوش است.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، قرار گرفتن شوش در ساحل رودخانه را از دیگر ویژگی‌های برجسته این شهرستان دانست و افزود: طرح‌های بازآفرینی شهری در شوش باید با توجه به ظرفیت‌های تاریخی، مذهبی و طبیعی این شهرستان باشد.

دبیر ستاد بازآفرینی شهری پایدار توجه به معماری شهری بر اساس ظرفیت‌ها و متناسب با گذشته، حال و آینده زندگی شهری را مورد تاکید قرار داد و گفت: علاوه بر استحکام بناها باید به زیبایی بصری آن سازه نیز توجه شود.

گلپایگانی ادامه داد: محدودیتی برای تامین قیر مورد نیاز شوش وجود ندارد و متناسب با زیرسازی انجام شده در این شهرستان، قیر لازم تامین می شود.

او با اشاره به کمبود سرانه ها در مناطق حاشیه‌ای شوش گفت: کمک به جبران بخشی از این کمبودها در دستور کار قرار دارد.

در حاشیه این نشست مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران به اتفاق مسوولان شهرستان شوش از بافت فرسوده شهر شوش و اطراف حرم دانیال نبی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، عبدالرضا گلپایگانی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در بازدید از پروژه‌های بازآفرینی شهری شوشتر، روند اجرایی طرح‌های توسعه معابر، بهسازی بافت تاریخی و پروژه رینگ گردشگری را مورد ارزیابی قرار داده و برای پیشرفت کار تصمیمات اجرایی را اتخاذ کردند.

محمد جامع، معاون بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی خوزستان با اشاره به بازدید معاون وزیر راه از بافت تاریخی شوشتر اظهار داشت: در این بازدید که حجت‌الاسلام سادات‌ابراهیمی نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی، آرش قنبری سرپرست فرمانداری و جمعی دیگر از مسئولان مرتبط معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران را همراهی می کردند از محدوده‌های هدف بازآفرینی شهری شامل بند میزان، سازه‌های آبی، رینگ گردشگری و بافت تاریخی شهر بازدید به عمل آمد.

وی افزود: در این بازدید، روند اجرایی پروژه خیابان شیخ جعفر شوشتری(ره) و تملک ۴۴ ملک باقی‌مانده برای تکمیل این طرح مورد بررسی قرار گرفت.

جامع ادامه داد: برنامه‌ریزی برای توسعه و بهسازی معابر اصلی شهر با اولویت حفظ اصالت بافت تاریخی مورد تأکید واقع شد.

معاون بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی خوزستان تصریح کرد: بررسی طرح رینگ گردشگری در محدوده بند میزان و آسیاب‌های آبی از دیگر موارد مورد توجه در این بازدید بود که در این زمینه، همکاری دستگاه‌های اجرایی برای پیشبرد این پروژه مورد تأکید قرار گرفت.

 به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران به نقل از  پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، عبدالرضا گلپایگانی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، همراه با عباس پاپی زاده نماینده دزفول و عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی از آثار قدیمی و بافت تاریخی دزفول بازدید کرد.

گلپایگانی در این دیدار با تاکید بر اهمیت بافت تاریخی دزفول گفت: در شرکت بازآفرینی شهری ایران آمادگی کامل جهت تامین قیر رایگان و احیای معابر آسفالت بافت قدیم این منطقه وجود دارد.

نماینده دزفول نیز در جریان این بازدید اظهار کرد: بافت قدیم دزفول یک بافت ارزشمند است که نیاز به رسیدگی و احیا دارد و برای حفظ بافت قدیم در ابتدا باید مشکلات سکونتی مالکان و اهالی این بافت برطرف شود.

گلپایگانی در ادامه از آسیاب‌های آبی، پل قدیم، وضعیت کوی پیام نور و خانه قطب نیز بازدید کرد.

 

 

 

دزفول3

 

دزفول1

به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران، عبدالرضا گلپایگانی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با همراهی مدیرکل راه و شهرسازی لرستان از پروژه‌های بازآفرینی شهری  خرم آباد بازدید کردند.

در این بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی به تشریح آخرین وضعیت پادگان ۰۷ پرداخت و اظهار کرد: این پادگان یکی از عناصر ارزشمند تاریخی و یک میراث ناملموس در لرستان است.

گلپایگانی افزود: این پادگان به عنوان یک عنصر تاریخی و ارزشمند بعد از انجام کارهای کارشناسی و عملیات اجرایی به عنوان یک هدیه به مردم استان لرستان تقدیم خواهد شد.

به گفته دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار تبدیل شدن این پادگان به یک فضای همگانی یک گام بلند در جهت ارتقای زندگی شهری مردم خرم آباد است.

معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: باتوجه‌به وجود بافت‌های ناکارآمد شهری در اطراف این پادگان، می‌تواند با تبدیل‌شدن به سرانه‌های عمومی کمک مضاعفی به بهبود اوضاع در این شهر بکند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران عنوان کرد: طبق توافقی که صورت گرفته است وزارت راه و شهرسازی به عنوان متولی توافق با ارتش باید این زمین را تملک کند و تقاضای ما از ارتش مساعدت در این زمینه است.

معاون وزیر راه و شهرسازی در بازدید از بافت ناکارآمد محله کرگانه نیز گفت: باید با انجام کارهای کارشناسی، محور کنار رودخانه کرگانه به عنوان یک فضای مناسب شهری ساماندهی شود.

او همچنین اظهار امیدواری کرد؛ سال سرمایه گذاری برای تولید را با تلاش و همکاری با یک کارنامه درخشان به پایان برسانیم.

گفتنی است؛ گلپایگانی در این سفر از پروژه مشارکتی مسکن در بافت فرسوده خرم آباد، معابر محلات هدف کرگانه، پروژه آب های سطحی کرگانه، محله چشمه شهوا و پروژه بازسازی شده خانه چنگایی در بافت تاریخی خرم آباد بازدید کرد.

در برخی از این بازدیدها  نمایندگان محترم مردم و شهردار نیز حضور داشتند و معاون وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد که همکاری شهرداری در اجرای پروژه‌های بازآفرینی و پشتیبانی نمایندگان مردم از ارکان اساسی موفقیت اقدامات بازآفرینی محله‌های ناکارآمد به شمار می رود.

در پایان بازدیدهای میدانی مسایل، مشکلات محله‌ها و پیشنهادها و پروژه‌های مصوب برای این محدوده‌ها با استاندار محترم استان به عنوان رییس ستاد بازآفرینی استان مرور شد و ضمن همفکری درباره ظرفیت‌ها و فرصت‌های استان مطالبی در میان نهاده شد.

همچنین در این نشست ابراز امیدواری شد با بسیج مردم و همه دستگاهای مسوول گام‌های بلندی برای خلق یا باز گرداندن زندگی با کیفیت و امید به محله‌های هدف برداشته شود.

 

 

 

لرستان1

 

لرستان3

زیر مجموعه ها