ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

در نشست مشترک نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی، با مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، مسائل مربوط به نوسازی و بازآفرینی محلات ناکارآمد شهرستان فلاورجان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی و به نقل از شرکت بازآفرینی شهری ایران , رمضان رحیمی در این دیدار با اشاره به شرایط زیرساختی نامطلوب برخی مناطق شهری، خواستار افزایش سهمیه قیر برای معابر این مناطق به‌ویژه مسیرهای خاکی شد و تاکید کرد که این اقدام، سرعت پروژه‌های نوسازی را افزایش خواهد داد.

گلپایگانی در پاسخ، ضمن تاکید بر ضرورت مشارکت مردم در فرآیند بازآفرینی شهری، عملکرد نظام بانکی کشور در ارائه تسهیلات نوسازی به محلات هدف را ناکافی دانست و از مجلس شورای اسلامی خواست در این زمینه توجه ویژه داشته باشد.

وی در ادامه با اشاره به آمار عملکرد سال ۱۴۰۳، اعلام کرد: از ۸۰ هزار واحد پیش‌بینی‌شده در برنامه سالانه، ۷۲ هزار واحد موفق به دریافت پروانه ساخت شده‌اند که رقم قابل قبولی است.

در پایان این نشست، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اختصاص ۲ هزار تن قیر برای بهسازی معابر خاکی واقع در بافت‌های فرسوده شهرستان فلاورجان و ۱۰ شهر تابعه آن موافقت کرد.