ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

فریدون بابایی‌اقدم، عضو هیأت‌مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران، در جریان بازدید میدانی از شهرهای کردکوی، بندرگز، بندرترکمن و گمیش‌تپه، مهم‌ترین چالش‌های این شهرها را در حوزه زیرساخت‌های شهری، مدیریت آب‌های سطحی و ضرورت تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده مورد بررسی قرار داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران , بازدیدهای میدانی از شهرهای غربی استان گلستان با حضور فریدون بابایی‌اقدم، عضو هیأت‌مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران، با هدف ارزیابی وضعیت بافت‌های ناکارآمد شهری، محلات هدف بازآفرینی و بررسی میدانی مسائل و مشکلات زیرساختی انجام شد.

در این بازدیدها که شهرهای کردکوی، بندرگز، بندرترکمن و گمیش‌تپه را دربرمی‌گرفت، مسائل متعددی از سوی مدیران محلی و کارشناسان شهری مطرح شد که در رأس آن‌ها می‌توان به ساماندهی جوی و جدول دفع آب‌های سطحی، لزوم ایجاد و تکمیل شبکه فاضلاب شهری، دیواره‌سازی کانال‌ها، رودخانه‌ها و مسیل‌های عبوری از بافت‌های شهری اشاره کرد؛ موضوعاتی که نقش تعیین‌کننده‌ای در کاهش مخاطرات زیست‌محیطی و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان دارند.

همچنین لایروبی و نظافت مستمر کانال‌ها و رودخانه‌ها به‌عنوان یکی از مطالبات جدی شهرها مطرح شد؛ اقدامی که در صورت اجرا می‌تواند نقش مؤثری در پیشگیری از آب‌گرفتگی معابر، به‌ویژه در فصول پربارش، ایفا کند.

در بخش دیگری از این بازدیدها، ضرورت مرمت، احیا و صیانت از بناها و بافت‌های تاریخی به‌عنوان سرمایه‌های هویتی شهرهای غربی گلستان مورد تأکید قرار گرفت. به گفته بابایی‌اقدم، توجه هم‌زمان به حفظ ارزش‌های تاریخی و اجرای برنامه‌های بازآفرینی شهری می‌تواند زمینه‌ساز توسعه متوازن و پایدار این شهرها شود.

عضو هیأت‌مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران همچنین با اشاره به اهمیت اجرای کامل و اثربخش مشوق‌های نوسازی در بافت‌های فرسوده تصریح کرد: تحقق این مشوق‌ها نقش کلیدی در ترغیب ساکنان به نوسازی، افزایش ایمنی ساختمان‌ها و بهبود سیمای شهری دارد و باید با همکاری و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی استانی و مدیریت‌های شهری با جدیت دنبال شود.

بابایی‌اقدم در پایان، بر لزوم هم‌افزایی میان شهرداری‌ها، دستگاه‌های خدمات‌رسان و نهادهای اجرایی برای رفع مشکلات زیرساختی و تسریع در اجرای برنامه‌های بازآفرینی شهری تأکید کرد و افزود: شرکت بازآفرینی شهری ایران از برنامه‌هایی که منجر به ارتقای کیفیت زندگی در محلات هدف و کاهش نابرابری‌های شهری شود، حمایت خواهد کرد.