
به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران به نقل از ایرنا، عبدالرضا گلپایگانی در نشست بررسی مسایل شهری شوش در سالن نشستهای فرمانداری شوش، بیان کرد: شوش دارای ظرفیت های مذهبی، طبیعی و تاریخی فراوانی است که هر اقدام برای بازآفرینی شوش باید متناسب با ظرفیت ها و ویژگی های ذاتی این شهرستان باشد.
او ظرفیت های تاریخی شوش را بی بدیل دانست و بیان کرد: چغازنبیل از جمله معدود آثار به جای مانده از تمدن ایلام باستان است که این یکی از ویژگی های منحصر به فرد شوش است.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، قرار گرفتن شوش در ساحل رودخانه را از دیگر ویژگیهای برجسته این شهرستان دانست و افزود: طرحهای بازآفرینی شهری در شوش باید با توجه به ظرفیتهای تاریخی، مذهبی و طبیعی این شهرستان باشد.
دبیر ستاد بازآفرینی شهری پایدار توجه به معماری شهری بر اساس ظرفیتها و متناسب با گذشته، حال و آینده زندگی شهری را مورد تاکید قرار داد و گفت: علاوه بر استحکام بناها باید به زیبایی بصری آن سازه نیز توجه شود.
گلپایگانی ادامه داد: محدودیتی برای تامین قیر مورد نیاز شوش وجود ندارد و متناسب با زیرسازی انجام شده در این شهرستان، قیر لازم تامین می شود.
او با اشاره به کمبود سرانه ها در مناطق حاشیهای شوش گفت: کمک به جبران بخشی از این کمبودها در دستور کار قرار دارد.
در حاشیه این نشست مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران به اتفاق مسوولان شهرستان شوش از بافت فرسوده شهر شوش و اطراف حرم دانیال نبی بازدید کردند.