ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بر استفاده از ظرفیت سمن ها در افزایش نشاط اجتماعی با تکیه بر مناسبت های اسلامی و ایرانی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور، سید محمد بطحایی در پایان یکصد و هفتادمین جلسه شورای اجتماعی کشور در مصاحبه با خبرنگار مرکز اطلاع رسانی درباره موضوعات مطرح شده در این جلسه گفت: در حوزه آسیب‌های اجتماعی در برخی شاخص‌ها شاهد افزایش هستیم؛ البته در برخی دیگر از حوزه‌ها نیز خوشبختانه دستاوردهای خوبی را شاهد بوده ایم.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور افزود: خوشبختانه در فرهنگ بسیار غنی تمدن اسلامی و ایرانی ما مناسبت های فراوانی هست که متاسفانه توجه کافی به آن‌ها نشده؛ ایامی که می‌تواند ظرفیت های مناسبی را برای نشاط اجتماعی ایجاد کند.

وی اضافه کرد: به همین منظور طرحی بوسیله همکاران ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شد و با اصلاحاتی به تایید شورا رسید.

بطحایی با اشاره به گزارش ستاد ملی بازآفرینی شهری که در این جلسه ارائه شد، افزود: پیشنهادهایی که ارائه شد نیازمند بررسی‌های حقوقی بیشتری بود، بنا شد کارگروهی تشکیل شود و انشالله در فاصله تا جلسه آینده نتایج را ارائه دهد.

معاون وزیر کشور مهمترین موضوع این جلسه را ارائه و تصویب برنامه فوق‌العاده رویدادهای تقویت نشاط اجتماعی دانست.

 رئیس سازمان امور اجتماعی کشور اظهار امیدواری کرد با ابلاغ این مصوبه شاهد حرکت رو به جلو در استفاده و بهره‌مندی از رویدادهایی که می‌تواند نشاط اجتماعی را تقویت کند، باشیم.

بطحایی تاکید کرد: این طرح یک حرکت بالا به پایین ودستوری نیست؛ بلکه تنها بر فراهم کردن ظرفیت‌ها متمرکز است و گروه‌های محلی و مردمی و سمن‌ها باید در میدان باشند.

وی افزود: با ایام بسیار مبارکی که پیش رو داریم، ظرفیت های بسیار خوبی در این زمینه وجود دارد و مسئولیت این کار را بر عهده فرمانداری‌ها گذاشتیم. البته باید تاکید کرد که فرمانداری‌ها صرفاً هدایت کننده و تسهیل کننده این طرح هستند تا گروه های مردمی و سمن ها بتوانند با ظرفیت فراوانی که دارند، به میدان بیایند و از ظرفیت رویدادهای ملی و مذهبی در تقویت و گسترش نشاط اجتماعی استفاده کنند.