به گزارش خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران در این دیدار آئینی با بیان این که حوزه فعالیت شرکت شامل705 شهر میشود، گفت: پارسآباد 113 هکتار بافت فرسوده، 90 هکتار بافت تاریخی و 80 هکتار سکونتگاه غیررسمی دارد، در این شهر 67 درصد بناها یعنی حدود 7 هزار واحد ناپایدارند بنابراین باید در این شهر نوسازی مردمی را شتاب بخشید.
او ادامه داد: اولین کار برای این امر برگزاری جلسات ستاد بازآفرینی شهرستان به ریاست فرماندار است. در این جلسات مسایل و مشکلات شهرستان را در زمینه بافتهای ناکارآمد بررسی کرده و در نهایت محدودههای هدف را مشخص و مصوب کنید، قطعا با داشتن برنامه مدون کار با سرعت بیشتری انجام می شود.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ادامه داد: در گام دوم اداره کل راه و شهرسازی استان با شهرداریها تفاهمنامه همکاری امضا کنند تا نوسازی بافتهای فرسوده شتاب گیرد. او همچنین از مدیران شهری پارسآباد خواست تا پروژههای نیمه تمام شهر را با استفاده از منابع داخلی و بند (ب) تبصره 11 قانون بودجه به اتمام برسانند و میزان پروانههای صادره در بافتهای فرسوده را با تدوین و اجرای بستههای تشویقی افزایش دهند.
همچنین در این جلسه مقرر شد مختصات utm معابر خاکی محلات هدف شهرهای پارسآباد، بیلهسوار، جعفرآباد و اصلاندوز در اختیار شرکت بازآفرینی شهری ایران قرار گیرد.