به گزارش خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران، نشست بررسی خدمات سلامت برای ساکنان مراد آباد چابهار با حضور حبیب خراسانی معاون ساماندهی و بازآفرینی شهری شرکت بازآفرینی شهری ایران، زهرا اسکندری دبیرکل ستاد بازآفرینی پایدار شهری، مجید احمدی، مسعود عمرانی، رضا عالی زاده و مهدی نور علی از اعضای بسیج جامعه پزشکی کشور و علی سارانی رئیس اداره عمران و بهسازی شهری راه و شهرسازی جنوب استان سیستان و بلوچستان به شکل ویدئو کنفرانس برگزار شد.
در این نشست، حبیب خراسانی با بیان این که اداره کل راه و شهرسازی استانها، ساماندهی فعالیتهای فرهنگی – اجتماعی، کالبدی و اقتصادی در حوزه بافتهای ناکارآمد شهری را برعهده دارند، گفت: اقدام مشترک بازآفرینی شهری در زمینه فعالیتهای اجتماعی و اقتصادی 26 محله هدف در 8 استان کشور در دستور کار قرار گرفته است و اقدام های اجرایی آن همزمان با فرا رسیدن ولادت پیامبر اکرم (ص) به ترتیب در استانهای سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خوزستان،کردستان، البرز، خراسان رضوی و بخشی از کهگیلویه و بویراحمد و تهران آغاز خواهد شد.
خراسانی افزود: در اولین قدم قرار است با همکاری جامعه بسیج پزشکی کشور و دیگر نهادها خدمات دندانپزشکی و چشم پزشکی به ساکنان منطقه مرادآباد چابهار ارایه شود.
معاون ساماندهی و بازآفرینی شهری شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره اینکه در گذشته تجربه ما در خصوص انجام برنامههای فرهنگی و اجتماعی اقدام مشترک با سایر دستگاههای ذی مدخل بسیار پایین بوده است، گفت: برای اولین بار با دستگاههای نقشآفرین این موضوع در محلات هدف به یک توافق حداقلی رسیدهایم.
خراسانی با بیان اینکه عملیات اجرایی اسکان ساکنان در معرض خطر در منطقه مرادآباد چابهار توسط سازمان بسیج مستضعفان آغاز خواهد شد، افزود: برای اولین بار موضوع اسکان مجدد ساکنان مناطق پرخطر در مراد آباد چابهار سیستان و بلوچستان اتفاق خواهد افتاد.
او ادامه داد: باید بتوانیم یک نظرسنجی و نظارت مستند در این باره داشته باشیم تا بتوان این طرح را در استانهای دیگر نیز پیاده کرد، این امر نیاز به برنامهریزی منسجم و دقیق دارد. عملکرد دستگاههای مختلف نیز باید مورد پایش قرار گیرد.
سارانی رئیس اداره عمران و بهسازی شهری راه و شهرسازی جنوب استان سیستان و بلوچستان نیز با بیان این چابهار با هزار و 123 هکتار سکونتگاه غیررسمی از نظر جمعیت و وسعت رتبه نخست حاشیهنشینی در کشور را دارد، اظهار کرد: در چابهار، 30 هکتار از بافتها به شکل بلوکی است که نیاز به اسکان مجدد دارد، قسمت مرکزی که هم زاغهنشین هستند، 55 هکتار است. امیدواریم بتوانیم برای همه ساکنان این مناطق برنامهریزیهای لازم را انجام دهیم.