استاندار خوزستان با بیان این که تصمیمات توسعه ای برای بازسازی در خوزستان باعث افزایش حاشیه نشینی شده است گفت: همیشه بازسازی در شهرهای جنگ زده نمی تواند در زندگی اجتماعی مردم موثر باشد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران به نقل از خبرگزاری ایرنا عبدالحسن مقتدایی در نشست شورای مسکن خوزستان با اشاره به اینکه تصمیماتی که برای خوزستان در تهران گرفته می شود همواره مانند سایر استانها این تصمیمات گرفته می شود اظهار کرد: به عقیده ما خوزستان هیچ وجه تشابهی با سایر استان ها ندارد.
وی افزود: در زمان حاضرتوجه به بافت های فرسوده مطرح است اما تخریب داشته های دیگران و تخریب محیط زیست شاید در آینده نسل های بعدی را با مشکلات زیادی مواجه سازد.
استاندار خوزستان با بیان این که خوزستان به دلیل جنگ، سلایق مختلف در بازسازی و رفتارهایی که در توسعه ملی تاثیرگذار بوده متضرر شده است گفت: بخشی از شهرهایی مانند سوسنگرد و هویزه به دلیل فرسودگی منازل جدیدی دراین شهرها ساخته شد اما این ساخت و سازها هیچگاه با فرهنگ مردم آن منطقه سازگار نبود است.
وی بیان کرد: وزارت راه و شهرسازی با وجود تمامی مشکلاتی که در خوزستان وجود دارد باید نگاه ویژه ای به این استان داشته باشد و یکی از راه های جلوگیری از افزایش بافت های فرسوده جلوگیری از مجوزساخت و ساز در اماکنی است که تاریخ طولانی از احداث آن ها گذشته است.
مقتدایی حفاظت از ساختمان هایی که روی اصول ساخته شده اند را یک ضرورت دانست و افزود: معماری های ماندگار را نباید تخریب کنیم بلکه باید از آن ها بیشتر از گذشته حفاظت کرد چرا که این بناها سرمایه های تاریخی استان است.
وی بخش توسعه ملی را یکی از دلایل نابودی اماکن تاریخی دانست و گفت: در زمان حاضر برخی تصمیمات توسعه ای موجب حاشیه نشینی خیلی از شهروندان در این استان شده است.