معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان گفت: با ایجاد دفاتر خدمات نوسازی در سطح استان و با افزایش مشارکت های مردمی می توانیم گام های بلندی در جهت بهسازی شهرها برداریم.
به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران به نقل از خبرگزاری ایرنا فرج الله خبیر در نشست شورای مسکن خوزستان بحث بازآفرینی را یک امر مهم برشمرد و اظهارکرد: اگر چه بحث بازآفرینی یک امر مهم به شمار می رود اما در کنار آن باید به فیزیک شهرها، مسائل اجتماعی ، فرهنگی و توانمندی های ساکنان نیز توجه شود.
وی به افزایش حاشیه نشینی در برخی از مناطق استان اشاره کرد و افزود: در زمان حاضر در کنار تمامی مشکلاتی که در خصوص بافت های فرسوده در استان وجود دارد موضوع حاشیه نشینی درسکونت گاه های غیر رسمی در شهرهای صنعتی نظیر اهواز و ماهشهر و در برخی شهرهای غیر صنعتی مانند دزفول و شوشتر را شاهد هستیم.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان ادامه داد: مطالعات مربوط به جابه جایی سکونت گاه های غیر رسمی در سال های گذشته انجام شده و طرح های آن نیز انتخاب شده اند اما به عقیده ما جایاه جایی ساکنان از نقطه ای به نقطه دیگر بدون در نظر گرفتن تعلقات آن ها کار علمی نیست اما در برخی مناطق به دلایل زیست محیطی و ایجاد ترافیک های سنگین ناچاریم که ساکنان را جابه جا کنیم.
وی به احداث پنج هزار و 400 واحد مسکونی در سطح استان اشاره کرد و گفت: از سال های گذشته کار ساخت پنج هزار و 400 واحد مسکونی در اهواز، دزفول، شوشتر، ماهشهر، امیدیه، آغاجاری ، بندر امام و خرمشهرآغاز شده است و در شهری نظیر خرمشهر پیشرفت این واحد ها از 30 تا 90 درصد هم اعلام شده است اما هزینه های مصالح از زمانی که کار ساخت این واحدها آغاز شد به مرور افزایش یافت و همین امر باعث کندی روند ساخت این پروژه ها شد.
خبیر افزایش تسهیلات واحد های مسکونی در حال ساخت را در تکمیل هرچه سریعتر آن ها موثر دانست و افزود:در این زمینه باید تصمیمات جدی گرفته شود و اگر مبلغ تسهیلات این واحدهای مسکونی از 300 میلیون ریال به 500 میلیون ریال ارتقا پیدا کند شاید روند ساخت این واحدهای مسکونی سرعت بیشتری پیدا کند و یک هزار و 800 واحد دیگر نیز هرچه سریعتر به اتمام برسد.