ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از خبرگزاری  ایرنا، سیدمحمد بهشتی دبیر کنفرانس بلندمرتبه سازی عصر یکشنبه در این نشست گفت: موضوع بلندمرتبه سازی در کشور مساله حساسی است که از نظر علمی کمتر مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

وی اظهار داشت: برگزاری این کنفرانس و اولین کنفرانس بلندمرتبه سازی نشان می دهد که این مساله به صورت همه جانبه مورد توجه قرار گرفته و نباید مباحث علمی آن مورد غفلت قرار گیرد.

وی خواستار حضور همه دستگاه های اجرایی و سازمان های مرتبط در حوزه ساخت و سازهای بلند در این کنفرانس شد و تصریح کرد: حضور همه دستگاه ها در حوزه بلندمرتبه سازی سبب می شود دومین کنفرانس آن با هم افزایی بیشتری برگزار شود.

دبیر علمی دومین کنفرانس بلندمرتبه سازی نیز گفت: وجود 23 درصد جرثقیل های بلند دنیا در خاورمیانه نشان از بلندمرتبه سازی گسترده در منطقه خاورمیانه است.

حامد مظاهریان افزود: توسعه بلندمرتبه سازی در منطقه نشان می دهد احداث ساختمان های بلند در خاورمیانه در حال تجمیع است و این چالش های زیادی را برای شهرهای منطقه و کشورها به وجود می آورد.

وی اظهار داشت: در تمام دنیا چالش های موجود در حوزه بلندمرتبه سازی به رسمیت شناخته شده است و این پدیده انسانی دارای پیچیدگی های زیادی است.

معاون امور مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: بلندمرتبه سازی و نظام شهرنشینی پیچیدگی های زیادی دارد و در این حوزه اندیشه و مدنیت نیز همزمان با توسعه شهرنشینی گسترش پیدا می کند.

مظاهریان افزود: انتظار داریم با برگزاری این کنفرانس مسایل و چالش های مهم در حوزه بلندمرتبه سازی شفاف شود تا با ارایه راهکارهای جدید نایج مثبتی در این حوزه به وجود آید.

دبیر کارگروه تلفیق و شورای راهبردی دومین کنفرانس بلندمرتبه سازی، افزود: در حالی که در بسیاری از شهرهای جهان بلندمرتبه سازی وجود ندارد اما این پدیده وارد حوزه ساخت و ساز کشور شده است و عده ای آن را نشانه پیشرفت و توسعه یافتگی می دانند.

محمدسعید ایزدی افزود: بدون شک برگزاری این کنفرانس مسایل مختلف این پدیده را مورد بررسی قرار می دهد اما همه کارگروه های تخصصی این کنفرانس باید مسایل مختلف خود را با یکدیگر تلفیق کنند.

دبیر کارگروه طراحی و معماری این کنفرانس افزود: در دنیا صد شهر بلندمرتبه وجود دارد که پنج شهر آن در ایران است و تهران به عنوان یازدهمین شهر بلند جهان مطرح است.

محمدرضا حافظی افزود: بیش از سه هزار ساختمان در تهران 40 متر ارتفاع دارد و این نشان می دهد باید به تمام سایل مربوط به بلندمرتبه سازی در تهران و پنج شهر دیگر بیش از پیش توجه شود.

وی اظهار داشت: در بعضی از شهرها گودبرداری های 70 متری سبب شده بلندمرتبه سازی به صورت معکوس در این شهرها رایج شود.

وی گفت: ساختمان های بلند در شمال تهران مانع بزرگی برای جلوگیری از هوای سالم و نسیم به داخل شهر تهران است و این نشان می دهد وجود این ساختمان ها ممکن است بحران های زیادی را در تهران به وجود آورد.

دومین کنفرانس بلندمرتبه سازی 30 آذر تا 2 دی ماه سال جاری با حضور متخصصین و کارشناسان حوزه ساخت و ساز و ساختمان های بلند برگزار می شود.