ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

نشست جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان هرمزگان با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، استاندار هرمزگان و مدیرکل راه و شهرسازی استان در استانداری هرمزگان برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از  پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ،  دکتر جاسم جادری استاندار هرمزگان در این نشست با تأکید بر اینکه دبیرخانه این ستاد باید فعال‌تر شود، عنوان کرد: طرح‌های بازآفرینی باید بر اساس آئین‌نامه پس از تصویب در ستاد استانی عملیاتی شود.

وی ادامه داد: تشکیل صندوق بازآفرینی نیز پیشنهاد خوبی است که نیاز است منابع آن تأمین شود.

استاندار هرمزگان افزود: مناطق پرخطر و آسیب‌پذیر که احتمال حادثه در آن‌ها وجود دارد، باید در اولویت بازآفرینی شهری قرار گیرند.

 دکتر محمد سعید ایزدی  معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران در جلسه ستاد بازآفرینی شهری که در استانداری هرمزگان برگزار شد، اظهار داشت: بسیاری از موضوعات مهم از جمله امنیت، سلامت و... در توسعه شهری مغفول مانده که دولت برای تحقق آن در برنامه تنظیمی تجدیدنظر کرد و موارد مدنظر گنجانده شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی  با بیان اینکه بافت فرسوده شهر بندرعباس صرفاً حاشیه‌نشینی نیست، گفت: در دل شهر نیز بافت‌های فرسوده وجود دارد که امیدواریم با همفکری کارهای لازم را انجام دهیم.

دکتر ایزدی با بیان اینکه در ساماندهی بافت فرسوده و حاشیه‌نشینی، راه و شهرسازی یکی از بخش‌هایی است که ورود می‌کند، گفت: هم‌راستا شدن سایر دستگاه‌ها در اجرای این طرح می‌تواند مؤثرتر واقع شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: استان هرمزگان و به خصوص شهر بندرعباس یکی از هفت استانی است در زمینه برنامه‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی و افزایش ایمنی شهری در اولویت قرار دارد.

 مدیر عامل شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران گفت : با بیان اینکه یکی از راه‌حل‌های وزارت راه و شهرسازی مدیریت منابع است که می‌توان از این طریق کارهای بزرگی انجام داد، اظهار کرد: پیشنهاد می‌کنیم صندوق بازآفرینی شهری در بندرعباس تشکیل شود که این صندوق می‌تواند برای رفع مشکل بافت‌های فرسوده تسهیلات ارائه دهد.

دکتر محمد سعید ایزدی بیان کرد: تاکنون دو هزار و ۷۰۰ فقره  تسهیلات نوسازی بافت‌های فرسوده در هرمزگان پرداخت شده است.

همچنین مهندس  غلامحسین شیری مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان در این جلسه گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته دو هزار و ۴۰۰ پرونده در اجرای طرح سنددار کردن زمین‌های تصرفی پیش از سال ۸۳ تشکیل و ۱۵۰۰ سند در حال صادر شدن است.

وی بیان کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در آینده‌ای نزدیک حدود ۵ هزار سند در اجرای این طرح صادر خواهد شد.

مهندس شیری همچنین به معضلات پیش روی بافت فرسوده اشاره کرد و گفت: استان هرمزگان در بافت فرسوده معضل دارد به طوری که ۴۶ درصد شهر بندرعباس بافت فرسوده است.

وی تصریح کرد: در راستای رفع این مشکل با همکاری شهرداری اقداماتی صورت گرفته است اما نیازمند گام‌های بلندتری هستیم که امیدواریم با بازدیدهای صورت گرفته از سوی معاون وزیر راه و شهرسازی موانع پیش رو مرتفع شود.

مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان ابراز امیدواری کرد، در تصمیم‌گیری اساسی رفع معضل بافت فرسوده اختیارات لازم به استان تفویض شود.