ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

 

 

 

به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران به نقل از خبرگزاری ایرنا ، مهندس علی همتی رئیس اداره عمران و بهسازی شهری راه و شهرسازی  خراسان شمالی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: طرح های بازآفرینی پایدار شهری در 32 محله مصوب در پنج شهر استان اجرایی می شود.

وی افزود: این طرح ها قرار است در شهرهای بجنورد، شیروان، اسفراین، گرمه و جاجرم اجرایی شود.

مهندس همتی اظهار کرد: دستگاه های عضو در ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان مکلف هستند بخشی از اعتبارات داخلی خود را به اجرای طرح های مربوط به بازآفرینی شهرها اختصاص دهند که بر این اساس انتظار می رود امسال 270 میلیارد ریال اعتبار از این محل به طرح های مزبور اختصاص یابد.

وی تصریح کرد: بازآفرینی شهری شامل اجرای طرح های مربوط به احیا و نوسازی بافت فرسوده شهری، اجرای طرح ها در سکونتگاه های غیررسمی و صیانت و حفاظت از بافت های تاریخی و باارزش است.

رئیس اداره عمران و بهسازی شهری خراسان شمالی با اشاره به اینکه بیش از یکهزار و 800 میلیارد ریال اعتبار برای بازآفرینی پایدار شهری شیروان پیش بینی شده است گفت: این اعتبار تا سال 1400 در مناطق حاشیه ای، بافت فرسوده و نیز بافت های باارزش شهر شیروان هزینه می شود.

وی گفت: میزان اعتبار بازآفرینی شهری در شهر بجنورد هنوز نهایی و مصوب نشده است.

رئیس اداره عمران و بهسازی شهری خراسان شمالی افزود: 17 تفاهم نامه همکاری برای اجرای پروژه های بازآفرینی شهری با شهرداری های استان منعقد شده است که امید می رود با اجرایی شدن این پروژه ها شاهد ارتقای توان در این مناطق باشیم.

وسعت بافت فرسوده مصوب در پنج شهر استان شامل شهرهای بجنورد، شیروان، اسفراین، گرمه و جاجرم 482 هکتار است که 154 هکتار در بجنورد، 120 هکتار در شیروان، 110 هکتار در اسفراین، 78 هکتار در جاجرم و 19 هکتار در گرمه است.

32 سکونتگاه غیر رسمی نیز در شهرهای بجنورد، شیروان و اسفراین وجود دارد که 21 هزار و 184 خانوار در این مناطق 723 هکتاری سکونت دارند.