ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

 

 

 

مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی بافت فرسوده کرمانشاه معتقد است، تاکنون کمتر از پنج درصد بافت فرسوده کرمانشاه نوسازی شده است.

 به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از خبرگزاری ایسنا ، علیرضا وزیری مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی بافت فرسوده کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه کرمانشاه، با اشاره به وضعیت بافت فرسوده شهر کرمانشاه، از وجود 1228 هکتار بافت فرسوده در این کلانشهر خبر داد.

وی افزود: عمده بافت فرسوده شهر کرمانشاه در محدوده مرکزی شهر خصوصا از میدان آزادی تا میدان انقلاب(شهرداری سابق) واقع شده و در بخش‌های دیگری از جمله محدوده پمپ گازوییل، وکیل آقا، سرچشمه، جوانشیر و ... هم بافت فرسوده داریم.

این مسئول در خصوص دلایل روند کند نوسازی بافت فرسوده کرمانشاه تصریح کرد: قرار بود دولت سالانه هزار میلیارد تومان برای نوسازی بافت فرسوده در کل کشور اختصاص دهد، اما متاسفانه این امر محقق نشد و شاید بتوان گفت طی سال‌های اخیر فقط 20 میلیارد تومان از سوی دولت به نوسازی بافت فرسوده کرمانشاه داده شده است.

وزیری خاطرنشان کرد: اما شهرداری و سازمان بهسازی و نوسازی بافت فرسوده کرمانشاه در این مدت با تمام توان پای کار بوده و رقم زیادی در بافت فرسوده هزینه کرده است و فقط منتظر اعتبارات دولتی نمانده‌ایم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در همه شهرها بخشی از بافت فرسوده در اختیار سازمان بهسازی و نوسازی بافت فرسوده است، خاطرنشان کرد: این سهم در کلانشهر کرمانشاه 37 هکتار است.

مدیرعامل بهسازی و نوسازی بافت فرسوده کرمانشاه یادآوری کرد: این مساحت شامل میدان آزادی تا میدان انقلاب به عمق 50 متر و همچنین بلوک حدادعادل است. البته تقاضای ما این است که مساحت در اختیار سازمان از 37 هکتار به 100 هکتار افزایش یابد و مرحله به مرحله کار را پیش ببریم و پس از اتمام این مساحت بخش دیگری را در اختیار بگیریم.

وی در ادامه با بیان اینکه برای نوسازی بافت فرسوده در این محدوده 56 پروژه تعریف شده است، عنوان کرد: از این تعداد تاکنون 30 پروژه عمدتا در قالب مجتمع‌های تجاری یا از سوی بخش خصوصی و یا با همکاری سازمان بهسازی بافت فرسوده و مشارکت بخش خصوصی آغاز به کار شده و حدود 20 پروژه از این تعداد به بهره‌برداری رسیده است.

به گفته این مسئول مجتمع‌های تجاری پارسیان، گل، پارکینگ طبقاتی معاون الملک و ... از جمله مجتمع‌هایی هستند که کار آنها به اتمام رسیده است.

وزیری بیان کرد: مجتمع‌های دیگری هم آغاز به کار شده که نمونه آن یک مجتع تجاری و پارکینگ طبقاتی همراه آن در میدان انقلاب است که بخش خصوصی آن را اجرا می کند.

وی در ادامه در خصوص نوسازی بافت فرسوده در مناطق مسکونی نیز گفت: در این بخش هم یکی از برنامه‌های ما ایجاد دفاتر نوسازی و خدمات مشاوره‌ای یا همان دفاتر تسهیل‌گری است که در برخی از شهرها ایجاد شده و نتیجه خوبی داشته است.

مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی بافت فرسوده کرمانشاه با بیان اینکه ایجاد این دفاتر در بخش کارهای اولیه، مراحل اداری و فراخوان است، عنوان کرد: برای مرحله اول دو یا سه دفتر را در نظر گرفتیم و اگر جواب بگیریم تعداد آنها را بیشتر می‌کنیم.

به گفته وزیری، یکی از اهداف این دفاتر ترغیب مردم و همچنین ارائه مشاوره هم در بخش مسکونی و هم تجاری و اقتصادی است.

مدیرعامل بهسازی و نوسازی بافت فرسوده کرمانشاه میزان تسهیلات نوسازی بافت فرسوده را 30 میلیون تومان اعلام کرد و ادامه داد: بر اساس پیگیری مسئولین مقرر شده این رقم در کل کشور افزایش یابد.

وزیری در خصوص برنامه‌های سازمان برای سال جاری نیز افزود: پیگیر اجرای 56 پروژه بافت فرسوده خصوصا با ترغیب سرمایه‌گذاران و پای کار آوردن بخش خصوصی هستیم.