حبیب خراسانی معاون ساماندهی و بازآفرینی شهری شرکت بازآفرینی شهری ایران در این نشست با اشاره به اینکه سند توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی باید زودتر از این زمان مورد بازنگری قرار میگرفت، اظهارداشت: در ماده 120 برنامه ششم توسعه کشور یکی از تکالیفی که برای وزارت را ه و شهرسازی مشخص شده به روز رسانی سند ملی توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه های غیررسمی است. بر همین اساس این موضوع در دستور کار شرکت بازآفرینی شهری ایران قرار دارد،که خوشبختانه اقدامات و برنامه ریزی های جامع خوبی در این زمینه انجام شده است..
او تاکید کرد؛ برای به روز رسانی و بازنگری سند توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه های غیررسمی می بایست آسیب شناسی دقیقی از اقدامات و فعالیت های انجام شده در این مناطق و وضعیت موجود آن صورت گیرد، همانطور که در سند مصوب هیات وزیران سال 1382 نیز تاکیده شده، چارهاندیشی برای اسكان غيررسمي و پيشگيري كامل از آن، در گرو تحولات ساختاري دراز مدتي است كه ريشهكني فقر، توسعه همه جانبه و ايجاد تعادلهاي منطقهاي در كشور را به دنبال آورد، و تحقق همه این موارد منوط به داشتن سند راهبردی جامع و به روز می باشد.
به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران، خراسانی تصریح کرد: در بررسی و تدوین سند جدید باید نگاه همه جانبه به اسکان غیررسمی ( اعم از اقتصادی ، اجتماعی، فرهنگی، زیست محیطی و ... ) تقویت شود و برنامه ریزی لازم برای نقاط مهاجرپذیر و مهاجر فرست در بازبینی و تدوین سند جدید توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی صورت پذیرد، موضوع آمایش زمین و اسناد بالادستی و همچنین تکالیف و اقدامات مشترک دستگاه ها عضو ستادملی بازآفرینی شهری در تدوین این سند باید مورد توجه قرار گیرد.
گفتنی است در این نشست زهرا اسکندی مدیر کل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار، ماندانا ملک مدیر کل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران و مدیران جهاد دانشگاهی به عنوان مشاور پشتیبان تهیه سند توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی حضور داشتند.