ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

رئیس اداره کل بازآفرینی استان سمنان، جزئیات بازدید وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از پروژه های بازآفرینی این استان را اعلام کرد.

سیاوش شکری در گفتگو با روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: وزیر راه و شهرسازی به همراه مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، از محور قیصریه دامغان که در محدوده بازآفرینی قرار دارد، بازدید به عمل آوردند. این پروژه در بازار رو باز شهرستان دامغان واقع شده است.

وی افزود: حدود 350 میلیون تومان اعتبار برای بدنه سازی این محور اختصاص یافته است. این پروژه با همکاری اداره کل بازآفرینی استان سمنان و شهرداری در حال تکمیل است و 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گفته شکری، بر اساس تفاهم نامه اداره کل بازآفرینی شهری استان سمنان و شهرداری، بدنه سازی پروژه های بازآفرینی به عهده شهرداری و کف سازی بر عهده این اداره کل قرار دارد.

وی همچنین به اختصاص اعتبار برای بدنه سازی محورهای مصوب برای دو شهر جدید امیریه و دیباج اشاره کرد که در شهرستان دامغان قرار دارد.

فرهنگسرای کوشمَغان و کُدیور

رئیس اداره کل بازآفرینی شهری استان سمنان به بازدید بعدی معاون وزیر راه و شهرسازی از محلات هدف بازآفرینی اشاره کرد و اظهار داشت: عشایری از فرهنگسرای کوشمغان و کدیور در شهرستان سمنان که در محله هدف بازآفرینی با همین نام قرار دارد، بازدید کرد. این فرهنگسرا در تعهدات اداره کل بازآفرینی قرار ندارد. این پروژه با 850 متر زیربنا، یک میلیارد و 250 میلیون تومان اعتبار به خود اختصاص داده است.

به گفته شکری، پیمانکار این پروژه خطاب به مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران درخواست اختصاص اعتبار بیشتر کرده است.

خانه کلانتر در سمنان

رئیس اداره کل بازآفرینی شهری استان سمنان در مورد بازدید او از خانه کلانتر در شهرستان سمنان، توضیح داد: خانه کلانتر در تملک اداره کل بازآفرینی استان قرار ندارد اما در محله هدف بازآفرینی مستقر است که توسط بخش خصوصی بازآفرینی شده است.

وی اعتبار خانه کلانتر را دو میلیارد و 200 میلیون تومان اعلام کرد و ادامه داد: این خانه در تملک میراث فرهنگی است. بهره برداری آن به صورت اجاره ای طی 12 سال در اختیار بخش خصوصی قرار دارد.

شکری از فعالیت این خانه تاریخی خبر داد و گفت: هم اکنون از خانه کلانتر در قالب مهمانپذیر و رستوران استفاده می شود. دلیل بازدید عشایری از این خانه، بررسی فعالیت بخش خصوصی در بافت های هدف بازآفرینی بوده است.

محور همت آباد و آستانه

وی در ادامه این گفتگو به بازدید عشایری از محور همت آباد و آستانه که در ضلع جنوب غربی مسجد امام شهرستان سمنان واقع است، اشاره کرد.

به گفته شکری، تملک بخشی از این محور در اختیار اداره کل بازآفرینی شهری استان سمنان و تملک سایر بخش های آن در اختیار شهرداری است.

وی از ساخت مجموعه چند هکتاری در این محور خبر داد و اظهار داشت: بر اساس این همکاری مشترک، مقرر شده یک مجموعه چند هکتاری در قالب تجاری، خدماتی و مسکونی در این محور طراحی شود.

بوم گردی سمنان

رئیس اداره کل بازآفرینی شهری استان سمنان در بخش دیگری از این گفتگو، به بازدید عشایری از پروژه بوم گردی در ضلع شرقی مسجد امام در محلات هدف بازآفرینی ِ شهرستان سمنان اشاره کرد.

وی در این باره توضیح داد: اداره کل بازآفرینی شهری استان سمنان در این پروژه مشارکتی ندارد و شهرداری در این بخش فعال است. بوم گردی در منطقه هدف بازآفرینی قرار دارد.

به گفته شکری، عشایری در بازدید از این پروژه، خطاب به پیمانکار تاکید کرد که در نماها از معماری سمنان و نمای اقلیمی این منطقه استفاده شود؛ چرا که در برخی نماهای بازآفرینیِ این منطقه از معماری یزدی الهام گرفته شده است.

وی ادامه داد: شهرداری در بافت های هدف بازآفرینیِ استان سمنان حضور فعال دارد.

شکری خاطرنشان کرد: 192 هزار نفر از مردم سمنان در بافت های هدف بازآفرینی زندگی می کنند که 34 درصد جمعیت استان سمنان را تشکیل می دهند.