مدیرکل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی مجموع بافت ناکارآمد شهری این استان را 9 هزار و 850 هکتار اعلام کرد و گفت: سکونتگاههای غیررسمی عمده این بافتها را تشکیل میدهد.
به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، محمدرضا اخوان عبدالهیان با اشاره به اینکه از مجموع 9 هزار و 850 هکتار بافت ناکارآمد شهری استان خراسان رضوی، چهار هزار و 891 هکتار مربوط به بافت های میانی ناکارآمد شهری است، گفت: 31 شهر از مجموع 85 شهر استان دارای بافت های میانی ناکارآمد شهری است و بیشترین میزان این بافتها با دو هزار و 292 هکتار مربوط به شهر مشهد است.
اخوان عبدالهیان میزان سکونتگاههای غیررسمی استان را چهار هزار و 959 هکتار عنوان کرد که سه هزار و 894 هکتار آن مربوط به شهر مشهد و مابقی آن در شهرهای تربت حیدریه، سبزوار، نیشابور و کاشمر قرار دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی، تعداد محلات هدف استان را 117 عدد برشمرد و گفت: از این تعداد 66 محله در شهر مشهد، 9 محله در سبزوار، 9 محله در تربت حیدریه، 17 محله در نیشابور و چهار محله در کاشمر قرار دارد.
اخوان عبدالهیان با اشاره به اینکه عمده طرحهای بازآفرینی استان مربوط به سکونتگاههای غیررسمی است، افزود: 66 محله هدف در شهر مشهد به هشت پهنه تقسیم شده و بازآفرینی پهنه ششم که شامل 11 محله است در دستور کار قرار گرفته است؛ این 11 محله بالغ بر 604 هکتار مساحت دارد و بر اساس آخرین سرشماری انجامشده 118 هزار نفر جمعیت را در خود جای داده است.
اخوان عبدالهیان خاطرنشان کرد؛ از سال 96 تاکنون 66 پروژه بازآفرینی از محل اعتبارات تعریف شده در دستور کار این ادارهکل قرار گرفته است که این پروژهها شامل ساخت، نهاد توسعه محله(خانه محله)، خانه سلامت، مدرسه، پاسگاه نیروی انتظامی، فضاهای ورزشی، فضای سبز و پارک محله، آتشنشانی، پایگاه سلامت اجتماعی و کتابخانه میشود و طرحها تملک، جمعآوری فاضلاب و روشنایی معابر نیز در دسته این پروژهها قرار میگیرد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی در خصوص پرداخت تسهیلات نوسازی به متقاضیان نیز گفت: در یکسال گذشته دو هزار و 365 متقاضی را برای اخذ تسهیلات نوسازی واحدهای مسکونی به بانک عامل معرفی کردهایم.