معاون عمران و بهسازی شهری شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: با هدف نوسازی و احیای بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری در کشور 4 هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.
به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران، حسن احمدی نوری، افزود: از این میزان 1500 میلیارد تومان به حوزه خدمات زیربنایی و روبنایی و 2500میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری از محل صندوق توسعه ملی اختصاص یافته است.
او اظهارکرد: تسهیلات بهسازی به منظور بازآفرینی بافت های فرسوده، مناطق حاشیه ای و سکونتگاه های غیررسمی پرداخت می شود.
معاون عمران و بهسازی شهری شرکت بازآفرینی شهری ایران با تاکید بر لزوم اطلاع رسانی در خصوص چگونگی پرداخت تسهیلات بهسازی، بیان کرد: بانک های عامل پرداخت کننده تسهیلات بزودی مشخص و روند اعطای وام ها آغاز خواهد شد.
احمدی نوری ادامه داد: 460 میلیارد ریال تسهیلات با نرخ سود 9 درصد برای احیا و نوسازی بافت های فرسوده شهری در لرستان اختصاص داده می شود.
وی با اشاره به اختصاص 430 میلیارد ریال به منظور ایجاد خدمات زیربنایی و روبنایی در محله های هدف لرستان، افزود: 17 محله در این استان برای بازآفرینی بافت شهری انتخاب شده است که تسهیلات در نظر گرفته شده به این محلات تعلق می گیرد.
معاون عمران و بهسازی شهری شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به اجرای برنامه ملی بازآفرینی در استان لرستان گفت: طی این برنامه 2300 واحد مسکونی در لرستان بازسازی میشود.
او با اشاره نقش موثر شهرداری ها در احیای بافت های فرسوده، سکونتگاه های غیررسمی و حاشیه ای، اظهارکرد: در حال حاضر 5 محله به عنوان محله های هدف برنامه بازآفرینی شهری در استان لرستان در نظر گرفته شده است.
احمدی نوری با تاکید بر اینکه اولویت اصلی ستاد بازآفرینی شهری تکمیل و اتمام طرح های ناتمام است، ادامه داد: تعریف کارهای جدید در ستاد بازآفرینی شهری با اقدام مشترک دستگاه های مربوطه انجام خواهد شد.
اختصاص ۲۸ درصد از اعتبارات بازآفرینی لرستان به بروجرد
محمد پیامنی، معاون اداره کل راه و شهرسازی لرستان با اشاره به اختصاص ۲۸ درصد از اعتبارات بازآفرینی در لرستان به شهرستان بروجرد، گفت: پس از بروجرد، خرمآباد با سهم ۲۴ درصدی از اعتبارات قرار گرفته است.
پیامنی با بیان اینکه در راستای بازآفرینی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری، ۱۹ محله در لرستان احیاء و بازسازی میشود، عنوان کرد: در این راستا ۷ محله در شهرستان خرمآباد، ۵ محله در بروجرد، ۳ محله در دورود و ۲ محله در هر یک از شهرستانهای الیگودرز وکودهشت بازسازی و احیاء خواهد شد.
او با استقبال از اجرای طرح پیاده راه سازی در محدوده سه راه تا میدان جعفری بروجرد، ادامه داد: این فعالیت در گذشته در شهرهای خرمآباد و دورود انجام شده و در حال حاضر در شهر دیگری از استان نیز در حال اجرا شدن است.
معاون اداره کل راه و شهرسازی لرستان تاکید کرد: در روند اجرای طرح پیاده راه سازی باید وظایف و مسئولیت های هر یک از دستگاههای اجرایی ذیربط مشخص و برآورد ریالی پروژه انجام شود.
پیامنی در خصوص آزادسازی حریم امامزاده جعفر (ع) بروجرد، افزود: در وهله اول باید مشاور طرح اولیه را ارائه دهد، تا پس از آن سهم شهرداری و سازمان اوقاف و اداره میراث فرهنگی در آزادسازی حریم مشخص شود.
او با اشاره به بروز پیچیدگیهایی در پروژه های سرای حافظی، قیصریه و محله خوشبین بروجرد، گفت: با وجود همه دشواریها فعالیت آغاز شده و پیشرفت خوبی داشته است.