ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران،مهندس هوشنگ عشایری، معاون وزیر راه و شهرسازی دولت دوازدهم در حاشیه دومین جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان زنجان گفت: بعد از دستور مقام معظم رهبری درباره رسیدگی به مسئله مردم ساکن در بافت های فرسوده و سکونت گاه های حاشیه ای و غیر رسمی، دولت مصوباتی را برای انجام فرمایشات مقام معظم رهبری تببین کرد که منجر به شکل گیری اقداماتمناسبی در خصوص بافت های ناکارآمد شد.

عشایری به اجرای بهسازی و بازافرینی شهری در 534 شهر کشور اشاره کرد و گفت :ارتقای کیفیت زندگی و کاهش آسیب های اجتماعی هدف گذاری این طرح است.

وی افزود: در حال حاضر 450هزار متر شبکه های تاسیسات شهری در این نوع بافت از شهر در حال اجراست. بالغ بر یک میلیون مترمربع و 450هزارمتر طول،شبکه های تاسیسات شهری و بالغ بر یک میلیون مترمربع ساختمان های خدمات روبنایی در 534 شهر در حال انجام است.

او گفت: خوشبختانه استان زنجان یکی از استان هایی است که سرعت و شتاب خوبی در راستای هم افزایی بین شهرها داشته است و امروز هم مراسم عملیات اجرایی خانه محله و کتابخانه نجف آباد در راستای همان برنامه بوده است.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران افزود: ما در ارتقای فضاهای آموزشی، بهداشتی، سبز و عمومی شهری تلاش می کنیم که انشاالله هر محله ای هدف بازآفرینی به میانگین محلات شهر خودش برسد.

 عشایری ادامه داد: خوشبختانه در استان زنجان بالغ بر 225 میلیارد تومان برنامه تدارک دیده شده که امیدواریم با مشارکت بخش های دولتی، خصوصی و شهرداری ها در قالب یک برنامه اقدام مشترک انجام شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در دومین جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان زنجان که با حضور استاندار برگزار شد، مقرر شد که ستادهای بازآفرینی 4 شهر هدف استان زنجان تشکیل شود تا طبق برنامه اقدام مشترک که همه دستگاه های کنشگر محلات در آن دخیل هستند در جهت تسهیل این برنامه اقدام کنند و بعد در ستاد بازآفرینی استان به ما اعلام کنند تا ما مبتنی بر این برنامه، سهم این استان از منابع ملی را اختصاص دهیم و  همچنین اقدامات مرتبط با این موضوع را از طریق دولت پیگیری کنیم.

مهندس هوشنگ عشایری، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه برنامه ای که آقای رئیس جمهور درباره عمران و نوسازی مطرح کردند، مبتنی بر سه اقدام بود، گفت: اولین اقدام حضور بخش خصوصی در نوسازی و بهسازی مسکن بود که  براساس آن همه دستگاه های دولتی مکلف هستند اراضی مورد نیاز را در اختیار این بخش قرار دهند.

او ادامه داد: امروز که این موضوع را در جلسه ستاد بازآفرینی استان زنجان پیگیری کردم، متوجه شدم مقدمات خوبی برای آن فراهم شده است، اما هنوز به مرحله عمل در این استان نرسیده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به دو بخش دیگر برنامه رئیس جمهور درباره عمران و نوسازی، گفت: بخش دوم ارتقای خدمات روبنایی و زیربنایی و بخش سوم هم مشارکت اجتماعی و عمومی مردم در بازآفرینی شهری است.

عشایری افزود: در همین راستا و بر اساس سخنان رئیس جمهور و همچنین برای ارتقای خدمات روبنایی و زیربنایی استان زنجان پروژه هایی شروع شده است.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با تاکید بر اینکه دولت اهتمام ویژه ای برای بازآفرینی شهری دارد، گفت: هشت میلیارد و 600 میلیون تومان بودجه ای است که برای پروژه های استان زنجان در نظر گرفته شده است.

او ادامه داد: خوشبختانه منابع این پروژه ها در اختیار استان قرار گرفته و پیمانکاران هم به محض اینکه پروژه ها را تمام کنند و صورت وضعیت خودشان را ارائه کنند، مبالغشان را دریافت می کنند.

عشایری با بیان اینکه در گذشته رویکرد اجتماعی چندان مدنظر برنامه بازآفرینی شهر نبود ولی امروز محله و مردم در برنامه بازآفرینی شهری نقش دارند، گفت: از یک جوان تا یک فرد میانسال می توانند در بهبود شرایط محله و نوسازی آن مشارکت داشته باشند.

معاون وزیر راه و شهرسازی در پایان گفت: باید مطالبه گری و آگاهی مردم محله های هدف بازآفرینی شهری را افزایش دهیم.