سعید پرسا در گفتگو با خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه بافتهای ناکارآمد شهری که درصد بالایی از جمعیت شهر را در خود جای داده اند، درمقایسه باسایر مناطق شهری از جریان توسعه عقب افتاده اند، گفت: این بافتها اغلب دارای نارسائیهای شهری بوده که برخی ازآنها با مشکلات فرهنگی و اجتماعی نیز همراه است .
پرسا ضمن یادآوری این موضوع که در شهرسمنان ۱۷ محله مورد توجه بحث بازآفرینی قرار دارد،گفت: بهسازی و نوسازی این بافتها مستلزم برنامهریزی دقیق، جامع و واقعگرایانه است که در برنامه سند توسعه محلات این مهم دست یافتنی است .
مدیر بافت تاریخی شهرداری سمنان، مهمترین رویکرد در برنامه توسعه محلات را استفاده از ظرفیت مشارکتهای مردمی دانست و گفت: اگر شهروندان در تصمیمگیری نقش داشته باشند، احساس تعلق در آنها ایجاد شده و در زمان اجرای این تصمیمات هم مشارکت بهتری در سطح محله خواهند داشت و از این طریق، امور بهتر پیش میروند.
مسئول ستاد بازآفرینی شهرداری سمنان، استفاده از تجارب موفق در زمینه بازآفرینی شهری و احیای بافتهای ناکارآمد را گامی در راستای اجرای مناسب این اقدام دانست و افزود : سعی شده است در تدوین سند توسعه محلات هدف بازآفرینی از اساتید متخصص و تجارب بدست آمده در تدوین سند توسعه محلات تهران بهره گرفته شود .
به گفته او پروژه بازآفرینی آرام راه امام خمینی (ره) مهمترین پروژه شهرداری سمنان بوده که فاز دوم آن با اختصاص اعتباری بالغ بر شش میلیارد ریال در حال انجام است.
پرسا تصریح کرد: متأسفانه برای مرمت، بازسازی و احیای بافتهای تاریخی و خانههای قدیمی به شهرداری سمنان اعتباری اختصاص نیافته است، اما شهرداری با اجرای طرحهایی مانند جدارهسازی خیابان امام خمینی (ره)، سنگفرش باغراهها و مسیرهای گردشگری و مرمت خانههای قدیمی در زمینه توسعه گردشگری اقدام کرده است.