شهردار گرگان در حاشیه این دیدار در گفت و گو با خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به اینکه یکی از فعالیتهای شورای شهر و شهرداری گرگان در حوزه نوسازی بافتهای فرسوده اعطای تخفیف 100 درصدی در صدور عوارض ساخت است، عنوان کرد: یک سوم شهر گرگان دارای بافت فرسوده است و این رویکرد شهرداری گرگان نشان از عزم راسخ برای احیا و نوسازی بافتهای فرسوده دارد.
شهردار گرگان ادامه داد: همچنین شهرداری گرگان بهسازی و آسفالت معابر خاکی محلات هدف بازآفرینی شهری را از سه ماه پایانی سال گذشته در دستور کار قرار داده است و بنا داریم تا در سال جاری کار بهسازی و آسفالت معابر این محلات را به پایان برسانیم تا دیگر معبر خاکی در این محلات وجود نداشته باشد.
سیدالنگی با بیان این که شهرداری تلاش کرده است تا سرانه خدماتی این محلات را افزایش دهد، عنوان کرد: سرانههای فضای سبز، آموزشی، ایمنی و سایر زیرساختها و تاسیسات شهری را با همکاری دستگاههای متولی افزایش دادهایم تا سرانههای خدماتی این محلات به سطح استاندارد برسد و چهره محرومیت از این محلات زدوده شود.
او اظهار کرد: شهر گرگان دارای 109 محله است که 21 محله جزومناطق کم برخوردار و سه محله کم برخوردار شدید به شمار می رود و این سه محله در اولویت کار شهرداری قرار دارند، هفت دستگاهی که در گرگان مسوول این امر هستند هر دوشنبه جلسهای با حضور معاونان برگزار و هر سه هفته نیز مدیران کل این دستگاهها به منظور رفع محرومیت از محلات کم برخوردار جلسات هم اندیشی برگزار میکنند.
شهردار گرگان در ادامه به صدور پروانه ساخت در گرگان اشاره کرد وگفت: سال گذشته حدود هزار و 400 پروانه ساخت در بافتهای فرسوده صادر شد و امسال نیز طی تفاهمنامهای که با اداره کل راه و شهرسازی استان امضا کردیم برای 3 هزار واحد پروانه ساخت صادر خواهد شد.
سید النگی با اشاره به اجرای بسته تشویقی 19 بندی کالبدی تصریح کرد: این بسته در ستاد بازآفرینی استان مصوب شد و توسط شهرداری اجرایی میشود.
او ادامه داد: ساخت سرای محله، خانه فرهنگ و دفتر تسهیلگری از جمله پروژههای اقدام مشترک در حوزه بازآفرینی شهری به شمار می رود؛ ساخت سه زمین ورزشی و مرکز جامع سلامت نیز از دیگر پروژهها در این زمینه به شمار میرود.