ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران سید مسلم سیدالحسینی عضو هیأت مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران در نشست هم‌اندیشی با سازندگان و سرمایه‌گذاران بافت فرسوده شهر تهران، با اشاره به این که هر نوع قدمی که منجر به نوسازی و بهسازی بافت‎های فرسوده شود، به عنوان مأموریت شرکت بازآفرینی شهری ایران به شمار می‌آید، گفت‌: رویکرد توسعه شهری با توجه به حوزه ماموریتی شرکت، حمایت از توسعه درونی شهر است.

عضو هیأت مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به این­که باید توان اقتصادی این بافت‌ها در رقابت با سایر بافت‌های دیگر شهر ارتقاء یابد افزود: اعتقاد بر این است احیای و نوسازی محدوده بافت‌های فرسوده از لحاظ پایداری اجتماعی، اقتصادی و محیط­زیستی باید در اولویت قرار گیرد. ایشان با بیان این­که بافت‌های فرسوده دارای هویت هستند، اظهارکرد: در گسترش بی‌رویه شهر شاهد از بین رفتن منابع طبیعی و میراث نسل آیندگان هستیم و لذا توسعه شهری باید به سمت بهسازی و نوسازی بافت­های  فرسوده حرکت کند.

به گفته او ماموریت شرکت بازآفرینی شهری ایران چه ‌به صورت مستقیم از طریق سیاست­گذاری و اقدامات اجرایی محرک و حمایتی و یا از طریق ستاد ‌ملی بازآفرینی شهری پایدار که دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط عضو هستند، راهبری هماهنگی تصمیمات و اقدامات را برای احیا‌، بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده‌  با نگاه تسهیل‌گری در نوسازی بافت‌های فرسوده دنبال می­کند.

 عضو هیأت مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان این­که نوسازی و مقاوم سازی مسکن، احداث‌ سطح خدمات روبنایی و زیر‌بنایی و توانمندسازی ساکنان در محدوده بافت‌های فرسوده و بافت‌های ناکارآمد شهری برای شرکت بازآفرینی شهری ایران سه محور عمده بازآفرینی شهری است؛ اظهار داشت: دولت ‌در حوزه نوسازی و مقاوم سازی مسکن  از طریق تسهیلات و اعتبارات و اعطای امتیازات ویژه از سازندگان و توسعه‌گران در محدوده‌ بافت‌های فرسوده شهری حمایت می‌کند.

سید­الحسینی با اشاره به اینکه شهرداری‌ها موظف هستند حداقل ۵۰ درصد هزینه های صدور پروانه را  تخفیف بدهند، عنوان داشتند که انتظار بر این است با مساعدت آنها این امکان  تا ۱۰۰ درصد هم فراهم شود. ایشان با اشاره به بسته تشویقی شهر‌سازانه که اخیرا توسط شورای عالی شهرسازی و معماری ایران، تصویب شده است، گفت‌: در کنار تسهیلات مختلفی که تا‌کنون وجود داشته از جمله تخفیف در هزینه‌های ساخت و ساز، اعطای تسهیلات بانکی و ارزان قیمت برای اسکان موقت و نوسازی، اخیرا نیز بسته تشویقی شهرسازانه در قالب چهار بسته مختلف تدوین و  ابلاغ شده است. بسته اول شامل بازآفرینی یکپارچه در مقیاس بلوک شهری، بسته دوم نوسازی در مقیاس محورهای اصلی محله،بسته سوم نوسازی در عمق بافت فرسوده و بسته چهارم نوسازی قطعات غیرقابل تجمیع را شامل می‌شود.

عضو هیأت مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران تصریح کرد؛ مدیران و مسئوولان باید به این باور برسند که احیا و نوسازی بافت فرسوده علاوه بر کمک به توسعه شهری پایدار و به عدالت اجتماعی وکاهش فاصله‌های طبقاتی کمک می­کند.

 شایان ذکراست، دراین نشست تعدادی از مدیران شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز حضور داشتند.