به گزارش خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران محمد آئینی در این جلسه با تاکید بر این که به گواه آمار روند نوسازی مسکن در دو سال دولت سیزدهم در مقایسه با تمام دولتهای قبلی بی نظیر بوده است، گفت: با این وجود هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد، به همین منظور و برای شتاب بخشی به نوسازی واحدهای مسکونی در بافت فرسوده استفاده از حلقههای میانی را در دستور کار قرار دادیم و برای رسیدن به نقطه مطلوب نیازمند 100 هزار حلقه میانی هستیم.
آئینی با اشاره به این که بیش از 50 امتیاز برای ساکنان بافتهای فرسوده جهت تسهیل شرایط نوسازی مسکن تدوین شده است، عنوان کرد: بسیاری از شهروندان از این حقوق خود آگاه نیستند و این کار حلقههای میانی است که بیواسطه وارد محلات شده و مردم را نسبت به حق و حقوقشان آگاه کنند.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان این که دستگاههای اجرایی دست اندر کار در این زمینه عمدتا شهرداریها، بانکها، دستگاههای خدمات رسان و اداره ثبت اسناد هستند، عنوان کرد: این سوال از سوی شهروندان مطرح است در صورتی که هر یک ازاین دستگاهها به وظایف خود عمل نکرده یا در اجرای ظرفیتهایی قانونی در این حوزه سر باز بزنند تکلیف آنها چیست. پاسخ این است که در درجه اول شهروندان میتوانند مراتب را با سامانه پیامکی شرکت بازآفرینی شهری ایران به شماره 30008612 و در مراحل بعدی به واحد بازرسی شهرداریها، اداره کل بازرسی استانداریها، سازمان بازرسی کل کشور و در نهایت با دادستانها در میان بگذارند.
به گفته دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با اشاره به این که هر چه بستههای تشویقی کاملتر اجرا شود، روند نوسازی شتاب بیشتری میگیرد.
در ادامه مذنب مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و حقوق شهروندی وزارت راه و شهرسازی با اشاره به این که وجود 2 میلیون و 600 هزار بنای ناپایدار در کشور بار سنگینی بر شانههای شرکت بازآفرینی شهری ایران است، اظهار کرد: خوشبختانه در دولت سیزدهم گامهای بزرگی در این زمینه برداشته شد و شاهد نوسازی بیش از 100 هزار واحد مسکونی در بافتهای فرسوده بودیم.
مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و حقوق شهروندی وزارت راه و شهرسازی با تاکید بر این که دولت سیزدهم رویکرد «مردمی بودن» را در اولویت تمام برنامهها قرار داده بود، تصریح کرد: ابتکار تشکیل و راه اندازی حلقههای میانی بزرگترین کمک به دولت و نیز شهرداریها در زمینه نوسازی بافتهای فرسوده شهری به شمار میرود و قطعا این رویکردی که اکنون شرکت بازآفرینی شهری ایران در پیش گرفته است، دولتهای بعدی را نیز مطالبهگر خواهد کرد.
مذنب ادامه داد: خوشبختانه دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و حقوق شهروندی وزارت راه و شهرسازی ارتباط خوبی با واحد بازرسی سایر نهادها به خصوص قوه مجریه و قوه قضاییه دارد و از شهروندان میخواهم چنانچه در مسیر نوسازی واحدهای خود با کارشکنی دستگاهی مواجه شدند حتما با ما تماس بگیرند و مجموعه بازرسی وزارت راه و شهرسازی سریعا این موارد را پیگیری میکند.
در این جلسه گزارش سازمان ملی بهرهوری نیز قرائت شد که بر اساس آن شرکت بازآفرینی شهری ایران با کسب امتیاز 96.45 رتبه عالی را در حوزه بهرهوری کسب کرده است و جزو 7.1 درصد سازمانهایی است که موفق به کسب این رتبه شدهاند.
همچنین در این جلسه منصور استادی مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری گزارشی از وضعیت بارگذاری اطلاعات نوسازی مسکن در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری ارایه کرد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون برای 35 هزار و 314 واحد در بافتهای فرسوده پروانه ساخت صادر شده است و بیشترین میزان بارگذاری اطلاعات بر روی سامانه مربوط به استانهای تهران، خراسان رضوی و اصفهان است.
در ادامه سعید اسدی محجوب مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران گزارشی از وضعیت تشکیل حلقههای میانی ارایه کرد و گفت: تاکنون در 137 شهر و 527 محله، 607 حلقه میانی شکل گرفته است.
در ادامه این جلسه مذنب از سوی وزیر راه و شهرسازی از محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران به دلیل حضور موثر وچشمگیر در سفرهای استانی با اهدای لوح تقدیر و تشکر کرد.